Si-law.ro aliatul romanilor din Israel in apararea drepturilor

2

Instrainarea macina marunt sufletele celor care o aleg din motive financiare. Este de fapt „o alegere impusa” de lipsuri, de dorinte indraznete, de datorii neonorate la timp.

Romanii sunt peste tot in lume si se remarca prin harnicia lor. Despartirea de o tara cum este Romania nu poate sa te lase indiferent, fiindca vin oameni de la marginea lumii sa se bucure de frumusetea ei.

Tara noastra este bogata, cu toate acestea locuitorii ei pribegesc prin lume, sa isi castige o paine amara.

Asa, romanul se trezeste intr-un alt univers, o tara cu alte legi, un taram unde oamenii simt si se poarta diferit.

Pleci cu deprinderi de-acasa si consideri ca nu faci rau nimanui si te poti trezi anchetat de politie sau in arest.

Ti se vorbeste intr-o limba pe care  nu o cunosti si tipa la tine fiindca nu intelegi ce ti se spune. Ti se cer actele. Dupa ce arunca o privire pe ele ti se aduce un translator in engleza si tirul intrebarilor se abate asupra ta nemilos.

Cel care este adus sa te ajute vorbeste o engleza pe care numai el o intelege si timpul trece nemilos in defavoarea ta.

Situatia ta se schimba, cand te cauti in buzunar si scoti o adresa virtuala Si-law.ro pe spatele careia se afla numarul de telefon al lui Samy Ilie.

Poti sa ii rostesti tare numele in timp ce formezi numarul lui, fiindca este cel mai cunoscut avocat din Israel si avem sansa sa fie un roman de-al nostru, un roman de omenie.

Cum s-a facut cunoscut in aceasta tara?

  1. A detinut functii foarte importante in cariera sa de peste 33 de ani si toate sarcinile pe care le-a primit (multe dintre ele foarte grele) le-a indeplinit cu succes. Reprezinta o cinste pentru noi sa stim ca Samy Ilie a asigurat securitatea a milioane de israelieni, ca a condus echipe puternice de procurori si ca a anchetat infractori periculosi despre care s-a scris in presa.
  2. Reprezinta un etalon al pledoariilor in fata instantelor civile si penale sau in procesele de natura comerciala sau fiscala. Apararile sale nu sunt simple exercitii de oratorie la superlativ, ci sunt brodate pe cunoasterea deplina a legislatiei, iar aceste aspecte le fac atat de valoroase. Se intelege ca vorbeste cursiv engleza, ebraica si romana. Cu clientii romani discuta in limba materna, in fata instantelor utilizeaza limba ebraica sau engleza, dupa caz.
  3. Este un avocat excelent, cautat si de evrei nu numai de romanii care s-au stabilit sau lucreaza aici, fiind unul dintre cei mai buni cunoscatori ai legilor acestui stat.
  4. A obtinut victorii stralucitoare in multe dintre procese si clientii il cauta din acest motiv.
  5. Cauzele pe care le poate apara sau situatiile pe care le poate rezolva sunt multe. Atat romanii, cat si evreii stiu ca lui i  se pot adresa cand:

-doresc sa cumpere proprietati si sa faca actele necesare. Este un avocat minutios si cerceteaza atent ca imobilul sau terenul respectiv sa fie fara probleme.

-ajuta la infiintarea unor firme de succes la cererea clinetilor sai, cu precizarea ca ii poate si sfatui sa aleaga un domeniu profitabil.

-isi propun sa obtina cetatenia statului respectiv si sa evite expulzarea (in cazul romanilor)

-permisul de conducere a fost retinut din cauza unor infractiuni. De multe ori, permisul inseamna modalitatea de obtinere a venitului lunar.

-urmeaza o ancheta a politiei si nu este bine sa fii nepregatit. Chiar daca esti nevinovat, Samy Ilie te ajuta sa nu ramai cu traume in urma incidentului, fiindca iti ofera siguranta de care ai nevoie.

-esti arestat si doresti sa fii eliberat pe cautiune. Sunt oameni gata sa dea oricat numai sa se vada liberi din nou si principiul este unul sanatos, fiindca penitenciarul este un mediu nesigur si traumatizant. Ramai marcat pe viata si daca petreci cateva zile in arest, mai ales cand te afli printre straini si nu intelegi limba care se vorbeste in jurul tau.

-cand doresti sa fii eliberat si nu mai ai nicio speranta. Samy Ilie ii va solicita gratierea presedintelui si asa vei reusi sa fii din nou liber si sa iti reiei viata.

-cand compania ta trebuie sa se prezinte in fata instantei din diferite motive.

Exemplele pot continua, dar sper ca te-am convins sa intri pe site-ul bravului avocat roman si sa citesti palmaresul sau profesional.

Te vei convinge de calitatile lui, dar nu este suficient. Trebuie sa ai mereu la indemana si datele lui de contact si sa stii ca poti apela la el si cand ai nevoie urgenta de ajutorul sau.

Samy Ilie este gata sa vina acolo unde te afli si sa te sustina, sa te scoata din necaz cu mintea sa puternica.

Mii de romani din Israel il vorbesc de bine si isi manifesta deschis recunostinta fata de el.

Este o practica a romanilor care vin in excursii in aceasta tara, sa aiba datele sale de contact la indemana din spirit de prevedere.

Daca ei care tranziteaza teritoriul stiu adresa biroului sau de avocatura, numarul de telefon si adresa de e-mail, dar tu, cel care lucrezi in aceasta tara, de ce sa nu il treci in agenda?

Nu ai mereu internetul la dispozitie si este linistitor sa stii ca ai acces la cel mai bun avocat din tara, avocat care este roman ca tine!

Samy Ilie va trece prin apa si prin foc sa iti apere drepturile si vei fi pe deplin multumit de serviciile oferite de el!

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Buna ziua. Va contactez in numele mamei mele care beneficiaza de o pensie platita de Institutul National de Asigurari al Israel, ca urmare a mortii tatalui meu in aceasta tara. incepand cu luna iulie 2020 nu a mai primit aceste drepturi banesti. din Israel mi s-a spus mereu ca banii au fost trimisi si s.au intors, iar la banca din Romania raspunsul a fost ca nu s-a primit nimic. Pana in iulie 2020 platile au fost facute cu regularitate, contul nu a fost schimbat… in aceasta perioada la telefon nu au mai raspuns cei de la Institut, iar cand incerc sa aplic online…necunoasterea limbii…. ma opreste. Credeti ca ne puteti ajuta ? Multumim

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.