O iarnă altfel – surprize pentru cei dragi așa cum nu ai visat.

0

Anul acesta a fost altfel. Iar iarna aceasta oricât ne străduim să visăm la ceea ce în anii din urmă reprezenta normalitatea, trebuie să conștientizăm că realitatea este cu totul alta, iar pentru a scăpa cât mai repede de acest coșmar să căutăm să respectăm toate normele de igienă și de distanțare. Însă aceste norme nu trebuie să ne răpească Magia Crăciunului și bucuria de a sărbători și în acest an și de a oferi cadouri celor dragi, chiar dacă altfel. Știu că pentru mulți greul nu a însemnat numai distanțare fizică. Unii poate că ați trecut prin boală, alții poate ați rămas fără loc de muncă. Însă important este ca aceste sărbători să vă găsească sănătoși pe toți, dar și motivați să mergeți mai departe indiferent de greutăți.

O îmbrățișare în siguranță

Dacă vă gândiți că anul acesta o să stați departe de cei dragi de frica virusului, vă dau câteva idei de a trece peste acest obstacol. În primul rând majoritatea dintre voi din frică evitați să intrați în contact cu părinții și bunicii deoarece fac parte din categoria vulnerabilă. Ei bine, o îmbrățișare pentru ei înseamnă mai mult ca orice cadou, așa că dacă doriți musai să îi vedeți, atunci vă puteți face un test ca să eliminți o grijă. O îmbrățișare reprezintă cel mai prețios cadou mai ales în așa vremuri grele. Costurile sunt însă mari, iar nu toți își permit.

Un cadou parfumat, care să-i amintească de tine în fiecare zi

Dacă nu poți fi alături de cei dragi, atunci un cadou parfumat cu siguranță va face să te simtă zi de zi mai aproape. Intră pe Notino și caută cadouri de Crăciun pentru ea! Cu siguranță vei aduce o bucurie mamei tale, bunicii tale sau surorii tale. Poți solicita ca acest cadou să fie ambalat corespunzător și poți cere livrare direct la adresa persoanei dragi. Bineînțeles că plata o vei face în siguranță cu cardul.

Dacă nu știi ce parfum să alegi, atunci Notino îți oferă un top parfumuri femei ca să ai de unde alege.

Cel mai apreciat parfum este La Vie Est Belle de la Lancôme. O odă a feminității și fericirii. Un parfum senzual care nu poate trece neobservat și care cu siguranță nu va trece neobservat.

Un alt parfum iubit de mine este Black Opium de la Yves Saint Laurent pe care pur și simplu îl ador. Un parfum senzual care te va face să îl îndrăgești de la prima pulverizare. Asemenea unui drog, crează dependență în sensul că nu te vei plictisi de el niciodată.

Alt parfum pe care eu îl ador este Sì de la Giorgio Armani. Este un parfum seducător, ideal pentru o femeie independentă care nu ezită să spună DA celor mai mari provocări. Un parfum fermecător, seducător și intens care va întoarce multe priviri.

O să mă opresc aici. Nu fac sugestii în cazul în care articolul va ajunge și la cei care ar cam trebui să îmi facă un cadou. Nu e o sugestie nici pentru soț, nici pentru tată sau altă persoană cunoscută. Nu! În nici un caz. Dar dacă vă simțiți, măcar vorbiți între voi să nu îmi comandați toți același parfum. 😀

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.