Trucuri pe care orice femeie activă trebuie să le știe pentru a arăta perfect de fiecare dată

0

Câte dintre voi ați fost luate prin surprindere și să vă simțiți total nepregătite de o ieșire în oraș sau o întâlnire urgentă. Și nu fac referire la una romantică… Poți spune că ar fi mai bine să amâni dacă ești nepregătită. Însă acesta este cel mai bun sfat doar din punct de vedere profesional. În ceea ce privește situațiile de mai jos, soluții se găsesc! Nu ar fi păcat să pierzi un contract bun, doar pentru câteva fire de păr nevopite, un păr îngrășat sau o cămașă șifonată? Să mergi așa, ar știrbi din încredere și prestanță. Ce poți face în situații neprevăzute.

Păr nevopsit sau îngrăsat

Eu am avut mereu probleme cu părul. Se îngrașă foarte repede și sunt nevoită să îl spăl la două zile. Dar de multe ori și de la o zi la alta îmi pare că s-a îngrășat, mai ales dacă în cursul zilei a fost foarte cald și am transpirat. Soluția salvatoare este dată de folosirea unui șampon uscat. Bineînțeles că acest tip de produs nu înlocuiește șamponul obișnuit ci reprezintă ca să îi zic așa… colacul de salvare pentru un refresh… în doar 30 de secunde. Eu de vreo 3 ani folosesc șampoanele uscate de la Batiste pe care le comand de la Notino!

În cazul firelor albe apelez la un spray pentru acoperirea temporară a acestora. Eu mă vopsesc acasă, mai ales că folosesc culoarea naturală a părului meu. Și o fac destul de des din cauza faptului că am suferit o albire prematură a părului. Așa că atunci când comand vopsea de păr, comand și un astfel de spray, apropiat de culoarea părului. Agitați bine flaconul înainte de aplicare, pulverizați de la distanță, iar dacă folosiți produsul după ce v-ați îmbrăcat, sfatul meu este să vă așezați un prosop pe umeri. Vopseaua de păr spray stropește, oricât de grijulie ești când o aplici!

Micile imperfecâiuni de pe ten

Cui nu dau bătăi de cap? Din fericire Avon a vândut mai mult glet decât Dedeman, așa cum glumește soțul meu când îmi vede comanda de cosmetice… 🙂 Un fond de ten și un corector bun acoperă micile imperfecțiuni și te face să te simți mult mai sigură pe tine și să arăți impecabil.

Manichiură imperfectă

Am unghiile foarte fragile, iar oja nu rezistă prea mult pe ele. Din acest motiv am început iar să apelez la manichiura cu gel. Am avut o perioadă în care am avut ceva reacții alergice la unul dintre produsele folosite la vremea respectivă. Cu frică, am testat mai întâi pe o unghie… cu succes și fără reacții alergice. Dar și acestea cresc repede și cum îmi aplic culori fistichii, după 3 săptămâni, baza unghiei se vede nevopsită. În acest caz îmi aplic un lac de unghie apropiat de cel al gelului. Pentru unghiile vopsite cu lac obișnuit, metoda mănușa rămâne cea mai eficientă pentru a repara o unghie fără a le strica pe celelalte. Decupezi degetul de la mănușa corespondentă unghiei stricate și o poți repara fără surprize neplăcute.

Haine șifonate

Hainele șifonate reprezintă cu adevărat o problemă, mai ales în cazul fetelor care apelează la ținute office. Dacă pleci în delegație și nu iei cu tine fierul de călcat, o soluție la îndemână pentru a scăpa de cutele de pe hainele din bagaj, ar fi utilizarea uscătorului de păr din camera de hotel. Tot ce trebuie să faci este să uzi cu grijă haina, netezind-o cu mâna udă, iar mai apoi să folosești aerul cald de la feon continuând să netezești cu mâna cuta.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.