Baia – tărâmul relaxării din fiecare casă

1

Care este singurul loc din gospodărie sau casă în care intrați singur numai voi și nu vă deranjează nimeni? Baia!

În alt context aș fi spus că terasa, balconul, foișorul sau oricare alt loc aerisit și înconjurat de flori și verdeață. Doar că acel loc nu îți oferă intimitate întotdeauna. Dacă simți nevoia unui moment doar pentru tine și dorești să te retragi, atunci baia este acel loc. Iei cu tine telefonul, o carte sau un pahar cu vin, încui ușa, umpli cada cu apă și spumă, iar relaxarea poate începe. Ai câteva momente doar pentru tine, în care poți citi în liniște, poți medita, asculta muzică sau pur și simplu poți închide ochii și te poți bucura de câteva momente de singurătate.

De cele mai multe ori asociem relaxarea cu liniștea interioară. Însă relaxarea poate avea mai multe conotații. Însă în mare parte toate duc în aceeași direcție. De aceea baia este singurul loc din casă în care poți regăsi total acest moment râvnit.

O baie este incompletă fără produsele de îngrijire preferate.

Pentru ca relaxarea să fie totală ai grijă să ai în permanență în dulapul din baie toate produsele preferate. Nu cred că ți-ai dori să îți dorești o baie fierbinte și să constați că nu mai ai spumant de baie sau bile efervescente. Chiar dacă se poate improviza, folosind în loc săpun lichid sau gel de duș, efectul nu este același. Așa că ai grijă ca din dulăpiorul din baie să nu îți lipsească niciodată gelul de duș, săpunul preferat, spumantul de baie, gelul pentru îngrijire intimă, șamponul, masca de păr, pasta de dinți, apa de gură sau câteva loțiuni de corp.

Comandă produsele de îngrijire online

Având în vedere situația actuală, ideal este să îți comanzi online produsele preferate. Astfel vei evita zonele aglomerate, sau mai bine zis nu vei participa și tu la aglomerarea marilor magazine. Sti fără grijă. Magazinele clasice nu se vor închide dacă tu și mulți alții veți opta pentru cumpăraturile online. Sunt și mulți cei care încă sunt paraleli cu tehnologia sau reticenți la a cumpăra online. Eu ce e drept, obișnuiesc să comand acasă produse de îngrijire înainte ca această pandemie să ne îngrădească libertatea. Așa că poți apela la această modalitate și dacă timpul nu ți-e un bun prieten care să îți permită să pierzi timp prea mult prin magazin.

Alege de fiecare dată site-uri de încredere, iar dacă îți e frică să optezi pentru plata cu cardul, atunci alege să plătești comanda la livrare. De preferat în această perioadă este să plătești cu cardul.

Transformă-ți baia într-un mic SPA

Stresul în ultimele luni și-a lăsat adânc amprenta asupra noastră. Este foarte important să încerci să te deconectezi, iar o baie caldă, parfumată și relaxantă, întotdeauna a făcut minuni! Alege produse diverse pentru a te bucura acasă de răsfățul de la salon.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.