Munca la birou și în situații de criză

0

Traversăm o perioadă grea, iar home working si teleworking funcționează greu și în șuturi. De ce? Pentru că acasă nu ai toate resursele disponibile într-un birou. Bineînțeles că îți poți lua cele necesare și acasă, iar o conexiune la internet toți o avem. Teoretic… ușor. Practic… mai greu. Mai ales dacă spațiul reprezintă o problemă. Însă ne putem adapta.

Comenzile online – motorul economiei.

Poți începe prin a îți comanda acasă produsele de papetărie necesare în desfășurarea activității. O imprimantă este absolut estențială în orice birou, pentru a lista documentele necesare. Nu uita să iei cartuș de rezervă și hârtie suficientă, folii, dosare etc.

În ceea ce privește spațiul de depozitare, poți goli câteva rafturi în bibliotecă sau poți comanda un dulap metalic pentru documente. Astfel vei avea certitudinea că nu există riscul să rătăcești din documente. Aici găsești vestiare metalice de diferite dimensiuni, unele prevăzute chiar și cu încuietoare, mai ales dacă există documente foarte importante sau confidențiale. Un astfel de dulap este necesar mai ales dacă în locuință trăiesc mai mulți membri sau dacă sunt și copii dornici mereu să exploreze și experimenteze noi teritorii. Practic nu cred că îți dorești desenat un curcubeu pe un act original, oricât de drăguț ți inofensiv pare a fi. 🙂

O conexiune bună la internet – o bună comunicare cu colaboratorii și clienții!

Internetul este cheia activității desfășurate la distanță. Dacă poți lucra de acasă, atunci bucură-te. Nu oricine poate face asta. Nu în orice domeniu se poate face asta. În timpul programului ai grijă să te porți ca și cum ești la birou. Respectă același program, aceleași pauze și îți va fi mai ușor. Nu te lăsa distras de televizor, nu pierde vremea făcând alte activități și citește cu atenție toate mail-urile și onorează fiecare cerere.

Produse de curățenie la tine acasă!

Indiferent dacă ești nevoit să mergi la birou sau ai făcut din propria ta locuință un birou, încearcă să eviți să mergi la cumpărături și pentru produse de curățenie. De aici poți cumpăra ce detergenți ai nevoie pentru întreținerea și igienizarea spațiului de lucru.

Nu uita de importanța de a te spăla cât mai des pe mâini cu apă caldă și săpun, chiar dacă lucrezi de acasă!

Dacă ești în căutarea unui job intră pe Jooble.org și vezi ce ți se potrivește!

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.