Ei au o scuză, dar tu ce scuză ai?

1

Ei au o scuză, dar tu manager IDIOT care accepți ca reclamele la produsele tale să fie promovate în cadrul acestei emisiuni, ce scuză ai?

antireclama, prostie, social

S-a umplut Facebook-ul de Vulpița și Viorel.
Am o veste proastă pentru voi… Cei care urmăriți. Voi sunteți proștii!!!!
Nu acei amărâți care din păcate nu par a avea un IQ ridicat.
Nici cei care profită făcând raiting cu această mizerie.
Din fericire pentru unii… Au puterea telecomenzii. Din nefericire pentru aceiași… Cei care se uită au drept de vot. Și la cât sunt de mulți, ținând cont de oră și de audiență…ESTE TRIST! Pentru că… proști dar multi. Iar ăștia decid și pentru ceilalți.

Ca experiment. Aș sacrifica 2-3 ore să țin televizorul deschis in timpul acestei emisiuni. Dar nu pentru conținut. Aș aștepta RECLAMELE și aș nota fiecare brand pentru a boicota produsele promovate. Așa ca o lecție pentru acel IDIOT de manager care a permis ca brandul lui să fie difuzat în acel interval orar în cadrul acelei mizerii. Pentru că din punctul meu de vedere se face mai vinovat decât toți. Totală lipsă de demnitate și de respect. Pentru că plătește ca mizeria să existe!!! Aș evita să le cumpăr produsele, mi-aș convige și apropiații să o facă, aș face anti reclamă și le-aș face în permanență plângeri referitoare la produse.

De ce????
Cei care se uită să spunem că nu au educație… și atât îi duce capul.
Cei care ii promovează să spunem ca profită.
Dar tu MANAGER idiot!!! Tu îți asociezi munca, brandul cu o mizerie? Înseamnă că tot ce înseamnă compania ta e o întreagă mizerie!!! Inclusiv tu!!! Tu știi în ce context îți promovezi afacerea? Dacă eu aș avea un restaurant și aș afișa meniurile și prețurile pe un tomberon sau în toaletele publice, tu ai cumpăra de la mine?
Sigur ca NU!!! Ai gândi la fel cum gândesc eu despre tine. Uite ce idiot… unde își face reclamă!

Daca ai stimă de tine nu te vinzi oricum. Altfel ești doar o curvă ieftină. Dacă ai stimă de tine te adresezi unui public demn de ce oferi tu. Dacă nu ești în stare să îți promovezi afacerea la adevărata ei valoare, eu de ce să îți cumpăr produsele?

Și apoi ne plângem că trăim într-o țară de căcat.
Nu!!! De căcat sunteți toti cei care o faceți să fie așa.

P.S. Vrei să schimbi ceva? Începe de la tine!!!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.