5 trucuri care te ajută să arăți mereu fresh

0

Cu siguranță multe dintre voi ați experimentat situația stânjenitoare în care a trebuit să ajungeți urgent undeva însă ați fost luate pe nepregătite. De cele mai multe ori fie nu v-ați vopsit rădăcinile părului, fie ați amânat să vă spălați pe cap, fie nu a sărit oja de pe o unghie sau nu ați avut timp să vă programați la manichiură ori coafor.

Există însă câteva trucuri care să vă scoată din situația stânjenitoare de a vă prezenta în locul respectiv cu un aspect neîngrijit și total nepotrivit.

Rădăcini nevopsite!

Din fericire există în comerț o vopsea de păr sub formă de spray special creată pentru astfel de momente. Nu rezistă prea mult. Din experiența mea nici până la prima spălare, însă rezistă suficient cât să îți ofere un aspect plăcut deoarece pigmentul din vopsea are capacitatea de a acoperi toate firele albe. Tot ce trebuie să faci este să îți cumperi un astfel de spray la culoare firului de păr și să îl ai în permanență în casă, pentru că nu știi când ai nevoie de unul.

Păr îngrășat

Dacă ți se îngrașă foarte apid părul și pur și simplu trebuie să pleci urgent undeva și nu mai ai timp să te speli pe cap, atunci un sampon uscat te va scuti de această problemă. Atenție ănsă, acesta nu înlocuiește igiena obișnuită ci doar te va salva dintr-o situație stânjenitoare. Se aplică pe păr de la rădăcină până la vârfuri și se masează ușor. Părul va avea un aspect frumos, va căpăta volum și va mirosi fresh.

Fire de păr rebele

De cele mai multe ori, imediat după ce te-ai spălat pe cap dacă nu ai folosit o mască sau dacă nu ți-ai uscat părul corect ori nu l-ai întins cu placa în cazul în care acesta are tendința de a se ondula, poți întâmpina situația stânjenitoare prin care părul tău arată ca o mătură. Și oricât încerci să îl temperezi, acesta parcă și mai potrivnic este. În acest caz un coc de nașă, chiar dacă nu mai este la modă te poate salva din această situație. Ori dacă evenimentul îți permite, atunci poartă o pălărie. Trucul cu pălăria funcționează și în cazul celor două puncte de mai sus.

Manichiură stricată

Cu siguranță ați pățit și voi asta. Fix înainte să plecați din casă a sărit oja de pe unghie. Sau după ce tocmai v-ați împrospătat manichiura, v-ați atins de ceva să s-a stricat una dintre ele. Pentru a repara aveți nevoie musai de mănuși. Tăiați vârful mănușii doar unde introduceți unghia ce urmează a fi reparată, iar apoi ștergeți cu acetonă oja și aplicați din nou toate straturile (bază, cuoare, lac). Dacă vă jucați cu acetona fără mănuși, atunci cu siguranță toate vor trebui refăcute. Dacă ai unghii cu gel și nu te-ai programat încă la manichiură, atunci poti aplica un strat de ojă peste gel, începând de la baza unghiei. Diferența va fi greu de sesizat, mai ales că majoritatea manichiuristelor pun gelul în strat foarte subțire pentru un aspect cât mai natural.

Machiaj cât mai natural

Dacă timpul nu îți permite efectuarea unui ritual de machiaj profesional, atunci nu ar trebui să îți lipsească din trusa de make up un BB cream și un CC Cream! Acestea sunt creme inovatoare pentru industria cosmetică ce au în compoziția lor substanțe care contribuie la lupta tenului împotriva deshidratării, acoperind în același timp micile imperfecțiuni de pe ten. În plus acestea oferă tenului și protecție solară. Acestea pot fi folosite ca bază pentru machiaj sau pentru un make up lejer și rapid pot fi folosite ca atare. NU încarcă tenul, rezistă bine pe acesta și conferă un aspect natural.

Tu ce trucuri folosești pentru a arăta în permanență impecabil?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.