Tu ai pregătit cadourile pentru cei dragi? Notino te întâmpină cu super oferte!

0

Știu că majoritatea oamenilor asociează Decembrie cu luna cadourilor, asta deși Decembrie nu înseamnă doar asta. Iar toată nebunia cu cadourile se transformă din plăcerea de a dărui într-un adevărat stres și efort financiar. Asta mai ales dacă aveți un cerc mare de prieteni, o familie mare și mulți colegi cu care vă înțelegeți excelent și doriți să îi mulțumiți pe toți. Așa că sigur sunteți în căutare de idei de cadouri de Crăciun.

Când oferi un cadou trebuie să cunoști bine persoana. Să mergi la risc e ca o sabie cu două tăișuri, sabie pe care am încercat-o de câteva ori. Dacă am dat greș nu știu. Eu sper să nu. De aceea spun ca este important să cunoști persoana pentru că riști alfel să îi oferi un cadou nepotrivit sau nefolositor.

Dar dacă tot veni vorba de cei pe care dorești să îi surprinzi, pentru a face față atât cheltuielilor cât și provocării, automat va trebui să îți stabilești un buget, să începi să îți cumperi din timp și să vânezi ofertele.

Cadouri pentru ea!

Se spune că femeile sunt greu de înțeles și de mulțumit. Fals. Nu contest fapul că există și femei extrem de pretențioase care nu pot fi mulțumite cu un cadou simbolic, obișnuit ci cu  daruri scumpe cum sunt mașinile de lux, vacanțele de lux sau bijuteriile de lux. Dar acestea fac parte dintr-o anumită nișă.

Dacă ești în căutare de cadouri pentru femei și dorești să lași impresie atunci e timpul să intri pe Notino.ro! Cu siguranță găsești cadouri pentru toate femeile pe care le apreciezi și dorești să le surprinzi cu un mic dar.

 

Cadouri parfumate personalizate!

Și asta nu e tot. Cum am spus, mie îmi plac mult cadourile personalizate. Iar dacă în același timp sunt și utile, atunci cu atât mai bine. Ideea de a personaliza un cadou mie mi se pare genială. Asta vine ca o confirmare că acel cadou a fost cumpărat cu drag și special pentru persoana respectivă. Cu ar fi să primești un parfum care să îți poarte numele sau care să aibă gravat un mesaj special pentru tine?  Notino te întâmpină cu posibilitatea de a solicita gravură pe produse.

Mie îmi place mult ideea de a oferi o combinație dintre un cadou practic și unul simbolic. Ceva util dar care să fie de efect, care să surprindă. Un cadou personalizat care poate fi păstrat dar și folosit. E un alt mod de a merge „la sigur” dar și să impresionezi în același timp.

Gravura este realizată prin intermediul tehnologiei laser și se poate face pe o sticluță de parfum, pe un ambalaj de ruj sau pe o paletă de farduri. Poți solicita să fie gravat numele persoanei dragi sau un mesaj pentru ea.

Dacă vrei să aduci o bucurie soției, mamei, prietenei sau surorii atunci un cadou parfumat este cea mai bună alegere. Femeile iubesc parfumurile, iar un set cadou parfumat format dintr-un parfum și o cremă cu siguranță va fi bine primit și va aduce multă bucurie. Dar nu este obligatoriu să te limitezi doar la atât. Poți oferi un set cadou de relaxare sau o paletă de farduri.

Cadouri pentru el!

Notino nu a uitat că de Crăciun nu numai femeile trebuie să fie răsfățate ci și bărbații. Notino îți oferă câteva idei de cadouri pentru bărbați, idei de nerefuzat 🙂 . Astfel, poți aduce un plus de bucurie punându-i sub brad un parfum de lux sau un set de îngrijire personală, deoarece nu-i așa? Un bărbat îngrijit este un bărbat atrăgător.

Idei de cadouri de sezon la 50 lei setul.

Ai 10% reducere la toate seturile cadou dacă folosești codul „CRACIUN”!

Vivian Gray Red Christmas format din săpun cremă 250 ml + cremă de mâini hrănitoare 250 ml

Vivian Gray Silver Christmas – set format din sapun crema 250 ml + crema de maini hranitoare 250 ml

Vivian Gray Natural Christmas – format din sapun crema 250 ml + crema de maini hranitoare 250 ml

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.