Secretele unei afaceri online de succes

0

Orice afacere pentru a rezista pe piață are nevoie de susținere media. Trăim în era tehnologiei, iar toate informațiile le căutăm pe internet. Indiferent dacă dorim să cumpărăm anumite produse, să căutăm companii care prestează anumite servicii sau pur și simplu să ne informăm, apelăm la cel mai mare motor de căutare: Google.

Acesta a devenit în ultimul timp prietenul tuturor, mai ales de când au implementat funcția de localizare. Cauți un restaurant în zona în care te afli, îl cauți pe Google, cauți un hotel într-un anumit oraș – cauți pe Google, vrei să știi mersul trenurilor – idem, vrei să cumperi un anumit produs – îl cauți pe Google. Ba chiar poți să și compari prețurile din mai multe magazine online pentru a face alegerea bună. În calitate de cumpărător lucrurile sunt destul de simple. Cauți – găsești. Lupta grea se dă virtual însă între companii. 

Cum faci pentru ca afacerea ta să apară pe prima pagină!

Site-ul tău web este cartea ta de vizită. Acesta trebuie să fie bine realizat din punct de vedere tehnic dar și populat cu informații utile pentru potențialii clienți. Nu este suficient doar să adaugi o scurtă prezentare și lista de produse. Pentru a te lupta cu primele locuri pe nișa ta trebuie să ai un plan de marketing bine definit, să îți trasezi clar domeniul de activitate, să vii în permanență cu noutăți, să oferi informații suplimentare despre produs, despre modul de utilizare, să oferi doar produse de calitate astfel încât utilizatorii să îți ofere un feedback pozitiv. Pentru a atinge toate aceste obiective ai mult de muncă. Iar de cele mai multe ori te împiedici de anumite probleme, iar rezultatele nu sunt nici pe măsură la nivelul așteptărilor.

Aplicațiile web – ingredient secret.

Industria online a trecut la un alt nivel. Tehnologia a avansat amețitor de repede, iar clienții caută metode cât mai ușoare și accesibile pentru a comanda de exemplu produsele preferate. Mai mult ca sigur și voi aveți în telefon o aplicație instalată în telefon prin intermediul căreia comandați produsele preferate. Sau cu siguranță dacă un produs dorit nu e disponibil momentan, ați bifat măcar o dată să pimiți notificare atunci când acesta este din nou disponibil.

Securitatea datelor – principala problemă a mediului online

Securitatea datelor este foarte importantă mai ales în comerțul online. Gândește-te la un magazin fizic. Dacă îl lași descuiat riscul de a fi jefuit este enorm. Dacă apelezi la o firmă de pază, riscurile scad, însă tot sunt. Dacă apelezi la tehnologia avansată în ceea ce privește securitatea, riscul este aproape nul. Poate o să spuneți că dintr-un magazin fizic pe lângă banii din casa de marcat pot fi furate produse. Iar dintr-un magazin online produsele nu pot fi luate. Însă datele bancare ale clienților da. De aceea este foarte importantă securitatea datelor web. Dacă în cazul unui magazin fizic numărul potențial de atac este restrâns, în mediul online, datele pot fi accesate dacă nu sunt protejate de orice hacker ascuns în spatele unui monitor din orice colț al lumii.

AlstenSoft – cheia afacerii tale online

Este foarte important când îți deschizi o afacere și activezi și în mediul online să apelezi la o firmă dezvoltare web pentru a evita problemele expuse mai sus. Alsten Soft  este o companie specializată în web development, cu sediul în București. O echipă de profesioniști care conectează cu succes creativitatea cu tehnologia și oferă clienților mai mult decât aplicații web complexe concretizate în cele din urmă cu bune rezultate. Alsten Soft proiectează soluții digitale pentru orice tip de afacere, asfel încât rezultatele să apară în cel mai scurt timp. Lasă-ți site-ul în mâinile lor și cu siguranță vei cunoaște rapid succesul. Tu trebuie doar să fii serios față de clienții tăi.

 

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.