Reduceri la Notino! Fii pe fază! Black Friday runda a doua te întâmpină cu superoferte!

0

Începând de luni 25 noiembrie până duminică 01.12.2019, începe a doua sesiune de reduceri la Notino Black Friday! De data aceasta Notino te întâmpină cu o reducere de 20% la brandurile populare selectate. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ofertă este să alegi produsele preferate, iar înainte de a plasa comanda să folosești codul black20.

Ce produse profesionale de make-up poți vâna la prețuri avantajoase!

În topul alegerilor mele se află produsele de la NYX Professional Makeup!  Chiar dacă de puțin timp am început să folosesc produsele acestui brand, pot spune că acestea m-au cucerit.

Paleta pentru conturarea feței NYX Professional Makeup Highlight & Contour

Paleta pentru conturarea feței NYX Professional Makeup Highlight & Contour se află în lista de dorințe, iar reducerea de 20% este foarte tentantă.

NYX Professional Makeup Total Control Drop Primer și fondul de ten NYX Professional Makeup Total Control Drop Foundation

Pentru un makeup desăvârșit e musai să folosesc aceeași gamă de produse. Chiar dacă la acest capitol mă împac excelent și cu produsele altor branduri. Chiar dacă multe persoane aleg să folosească fondul de ten fără o bază pentru machiaj, din expeiență pot spune că aceasta este una dintre marile greșeli în ceea ce prvește realizarea unui machiaj. Aplicarea unui primer înaintea fondului de ten este esențială. Și bineînțeles aplicarea primer-ului se face pe un ten demachiat în prealabil.

Ce nu știai despe NYX Professional Makeup? 

Brandul de cosmetice NYX a fost fondat în anul 1999 în L.A., iar datorită produselor de înaltă calitate acestea a devenit rapid popular în întraga lume, plasându-se în topul preferințelor artiștilor de make-up.

Eu nu sunt o expertă în machiaj. Ba mai mult, am început de puțin timp să cochetez cu acest obicei, însă încep să îmi conturez propriul stil și încep să folosesc produse profesionale pentru a învăța mai ușor tehnicile predate de profesioniști.

Ce mai poți cumpăra de la Notino? Seturi cadou la prețuri de nerefuzat!

 

Dacă ești în pană de idei de cadouri de Crăciun, Notino are soluția. Dacă ai ratat campania anterioară, de data aceasta e musai să îți faci plinul de cadouri pentru bărbați, cadouri pentru femei saucadouri pentru copii de pe site. Astfel îți va fi mai ușor să îți gestionezi bugetul în decembrie și să îi surprinzi pe cei dragi. În funcție de suma de bani disponibilă, poți alege produse de lux sau produse de îngrijire personală de la brand-urile preferate.

Eu am început deja să pregătesc tolba cu cadouri pentru cei dragi, așa că îmi va fi mai ușor să fac față cheltuielilor din luna cadourilor. Însă tot a mai rămas ceva de cumpărat, așa că lista încă este deschisă.

Ce seturi cadou am cumpărat deja?

Știți cât de mult iubesc prousele de la Dove. Și cum susțin ideea de a oferi ce ți-ar face plăcere să primești, am ales produse utile, de calitate, potrivite oricui și la un preț mai mult decât avantajos.

Mai mult decât atât. Produsele pot fi găsite și în marile rețele de magazine la acelaș preț, dar dacă timpul nu îți permite să alergi după cadouri și urăști aglomerația, atunci o comandă online te scapă de tot acest disconfort.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.