Cum să îți îmbraci copilul în pas cu moda

0

Industria fashion nu va muri niciodată. Asta deoarece oamenii pe lângă nevoia primordială de a își acoperi trupul, și-au însușit și dorința de a epata. Iar acest fenomen nu există doar în rândul femeilor ci și al bărbaților. Ba mai mult, s-a extins și la copii.

Aceștia încă de la grădiniță învață să fie în pas cu moda. Iar în ultimul timp balanța înclină spre băieți. Unii sunt îndrumați de părinți, iar alții au o personalitate atât de puternică încât își impun propriile dorințe în materie de fashion indicând ferm ce piese vestimentare să poarte sau să îi cumperi.

Atenția la detalii – cheia unei ținute masculine impecabile

Atenția la detalii de cele mai multe ori se deprinde. Începând de la o mică pată ascunsă undeva în modelul de pe tricou sau cuta de pe cămașă până la combinațiile de texturi, culori și modele. Dacă acestea vor fi observate la timp, iar ulterior stăpânite, totul vine de la sine.

Dacă ai și tu în familie un mic fashionist sau îți dorești ca micuțul tău să își contureze propriul stil, magazinul online Condra te întâmpină cu o gamă largă de cămăși de cea mai bună calitate și în pas cu moda.

Condra este un brand românesc, masculin, năsut din pasiunea față de cămășile bărbătești. Deși Condra se adresează în special bărbaților, pe site găsiți și cămăși pentru femei sau pentru copii. Designerii Condra, datorită experienței acumulate au o linie de producție proprie de cămăși, pornind de la streetwear și sportswear până la esential basic și arhaic. În plus, s-au extins și către producția de pijamale bărbătești.

Cum alcătuiești o ținută impecabilă pentru copilul tău

Indiferent de ocazie, ținuta trebuie să fie impecabilă. Atenția la detalii face întotdeauna diferența. Iar dacă îți înveți copilul de mic să deprindă obiceiul de a își alcătui o ținută impecabilă și bine aleasă atunci când vine vorba de un anume eveniment, atunci cu siguranță acesta când va deveni adult va întoarce multe capete și se va transforma poate chiar și într-un lider în grupul lui de prieteni în materie de fashion.

Este foarte important ca cel mic să se simtă în primul rând confortabil. Astfel va găsi cu ușurință portița spre libertatea de exiprimare. Sfătuiește-l, dar nu îi impune. O ținută care nu îi va fi pe plac îl va inhiba, îl va închide în sine. Explică-i cum ar trebui să se îmbrace în funcție de eveniment și îndrumă-l în ceea ce privește combinațiile de piese vestimentare. Încearcă în același timp să îl lași pe el să iși creeze propriul stil, un stil care îl va reprezenta și îl va face fericit. Chiar dacă aparent nu a făcut cea mai bună alegere, încearcă să discuți cu el despre motivele care au stat la baza alegerilor făcute. Apoi încearcă să vizionezi din nou ținuta per ansamblu.  Cu siguranță vei avea parte de o surpriză.

Indiferent de alegerile copilului tău, păstrează mereu un as în mânecă. Învață-l să iubească clasicul. O cămașă clasică poate fi ușor adaptată oricărui stil vestimentar, eveniment sau oră din zi sau noapte. Trebuie doar accesorizată diferit. Și purtată întotdeauna cu stil și încredere. Dacă ești în căutare de cămăși copii la modă, atunci trebuie să îi arăți copilului tău următoarele modele:

Cămășile clasice nu se vor demoda niciodată, iar dacă la acestea sunt adăugate elemente moderne, poți spune că ai dat cu adevărat lovitura.

Condra acordă o atenție sporită noilor colecții de cămăși pentru copii, realizând cămăși cu personalitate ce pot fi ușor de adaptat de orice mic fashionist astfel încât ținuta acestuia să fie ușor de adaptat atât ținutelor casual cât și celor elegante.

Tot ce trebuie să faci pentru a alcătui ținuta perfectă este să ai încredere în copilul tău și să îl lași să dea frâu imaginației.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.