Tot ce te intereseaza despre bateriile de tractiune si procesul de intretinere

0

Orice afacerist din sfera industriilor stie ca fara anumite achizitii nu poate rezista in randul competitorilor. Evolutia este o conditie obligatorie, deci orice contribuie in atingerea acesteia este de imbratisat. Orice presupune eficientizarea proceselor, usurarea muncii pe care personalul o depune trebuie sa fie un interes pentru tine. Imi voi indrepta atentia asupra stivuitoarelor, fiind cele care permit mutarea de materiale si echipamente cu un efort vizibil imputinat. Un astfel de dispozitiv prezinta o platforma cu actionare hidraulica, facand astfel posibila manipularea incarcaturilor diverse intr-un mod mai simplu.

Constituie o necesitate deci si trebuie sa il ai in dotarea business-ului tau. Mai ales daca ai un depozit sau o fabrica te va interesa sa faci o astfel de investitie. Reduci din forta de munca umana si te bucuri de o capacitate mai mare de organizare.

Nu doar stivuitoarele desigur, ci si alte echipamente de tipul transpaletelor electrice sunt o alegere inspirata. Acum, ce face ca toate acestea sa functioneze in parametrii doriti si sa isi aduca propriu zis contributia in efectuarea sarcinilor de interes pentru tine? Bateriile de tractiune. Faptul ca azi le gasesti in varianta imbunatatita nu este decat un avantaj si un semn ca timpul nu a trecut fara a aduce rezultate in ceea ce le priveste.

Bateriile de tractiune, cele care fac lucrurile sa se miste

In functie de tipul dispozitivului intrebuintat, vei vedea ca bateriile vin sub capacitati, dimensiuni si caracteristici variate. Din acest motiv, este necesar ca atunci cand inlocuiesti bateria sa alegi un model care corespunde cu caracteristicile celei vechi. Ca orice bun material, si aceasta are o perioada de viata limitata, astfel ca ajungi in acest punct nedorit.

In orice caz, potrivit specialistilor in baterii si reconditionari ale acestora, Hakuservice, poti prelungi perioada de functionare atunci cand o folosesti in mod corect, respectiv cand o intretii asa cum se cuvine. Exista o serie de pasi care te vor ajuta in acest sens. In primul rand, conteaza ce consumabile folosesti, acestea de altfel necesitand inlocuire. Poti alege produse calitative, special concepute pentru bateria din dotarea echipamentului tau si de pe https://www.baterii-stivuitor.ro.

Ce presupune o intretinere optima a bateriilor pentru stivuitoare?

Acest tip de baterii functioneaza prin celulele de tractiune pe care le inglobeaza, care sunt disponibile in modele variate. Poti sa alegi un model fabricat potrivit standardelor DIN sau dupa normele britanice BS, dupa cum le gasesti la Hakuservice. Acestea se prezinta sub forma unor cutii metalice antisoc, anticorozive, fiind gata pregatite pentru a pune stivuitorul in miscare.

Pentru a te bucura de o utilizare de durata a dispozitivelor dotate cu astfel de baterii de tractiune, trebuie sa fii atent la descarcarea excesiva pentru ca ii va influenta termenul de valabilitate. Evita sa il folosesti pana cand  nu il mai poti muta.

Este ideal sa asiguri o inaltime corespunzatoare a nivelului electrolitului. Atunci cand incarci bateria, va scadea indicatorul, prin evaporare. Solutia? Asigura o completare optima de apa distilata inainte de a ajunge in acest punct.

Intretinerea poate parea o povara, insa este o cale de a mentine stivuitorul sau alte astfel de dispozitive intr-o stare optima de functionare, pentru un timp indelungat. Afla mai multe despre intretinere, despre caracteristicile bateriilor de tractiune, dar si despre avantajele pe care le ai daca alegi modelele de pe baterii-stivuitor.ro.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.