3D deratizare restaurante completa reprezinta o bila alba

0

Persoanele care au ochiul format stiu cand exista soareci intr-o incapere, chiar daca nu ii vad. In primul rand, mirosul acela intepator este inconfundabil. In afara faptului ca rozatoarele isi marcheaza olfactiv teritoriul, ele mai lasa in urma si darele acelea negre si mai ales multa tocatura.

Cand un patron descopera ca exista soareci in restaurantul sau in hotelul sau, nu are rost sa tainuiasca acest lucru, fiindca este ca si cum ar ascunde gunoiul sub pres. Cu cat nu actioneaza la timp, cu atat lucrurile se complica, fiindca soarecii pot sa roada cablurile electrice, pot gauri peretii si provoca multe imbolnaviri celor care mananca la restaurant sau lucreaza acolo.

Cu soarecii nu este de glumit, fiindca sunt rezervoare de microbi periculosi. Sa nu uitam ca vin din gunoaie si strabat spatii insalubre si este normal sa ia toti microbii in blana. Microbi in blana, microbi pe gheare, microbi in urina pe care o arunca peste tot suna deja alarmant nu este asa?

Sa nu credeti ca soarecii sunt cuminti si stau numai pe podea sau in perete! Ei merg dupa mancare, atat dupa resturi, cat si dupa miros.
Soarecii impertinenti urca pe mese si chiar daca sunt sterse a doua zi cu apa si detergent, masura nu este suficienta sa distruga toti microbii pe care i-a plantat aici si care se inmultesc rapid.

Singura solutie eficienta ramane 3D deratizare restaurante completa solicitata firmei care conduce in topul celor mai bune de profil.

Echipa de la 3 d-deratizarecompleta.ro face deratizarea ca la carte incepand din cladire si continuand cu exteriorul si vecinatatea acesteia. Specialisti cu experienta stiu sa caute in toate cotloanele in care se ascund rozatoarele si stiu exact cum sa ii scoata de acolo, ca sa ii extermine.

Un restaurant si un hotel pot fi controlate oricand de SANEPID si amenzile sunt uriase, in cazul in care nu s-a facut deratizarea sau se gasesc insecte la bucatarie, camara sau in sala de mese si pe langa amenzi poate fi inchisa si afacerea respectiva.

Trebuie sa se stie de la inceput ca un control riguros va descoperi soarecii si insectele, chiar daca sala de mese a restaurantului este curata 100%.

Da, au fost cazuri in care sala de mese era perfect curata si oaspetii mancau cu drag, pana la aparitia unui control riguros si inopinat, care a scos la lumina adevarul: in locurile invizibile erau soareci.

Un patron de restaurant are constiinta si isi da toata silinta ca toti oaspetii sai sa plece de la restaurant multumiti si sanatosi.

Pentru acest lucru ar trebui sa faca in mod regulat dezinsectii, dezinfectii si deratizari in toate unitatile de cazare si alimentatie.

O alta veste buna este si faptul ca la cererea clientului, firma poate elibera certificate de deratizare, de dezinfectie si dezinsectie care fac dovada ca spatiul respectiv este curat ca lacrima.

Sunt sigura ca si clientii ar fi mult mai multumiti sa vada aceste certificate, alaturi de certificarile ISO care sa demonstreze ca in unitatea respectiva se cultiva educatia pentru servicii de calitate si pentru curatenie.

Solicitarea acestor servicii indispensabile si complexe se face foarte usor sunand si cerand oferta la numarul de telefon 031 005 18 63, scriind un e-mail si trimitand mesajul la adresa: office@3d-deratizarecompleta.ro si utilizand formularul de contact disponibil pe site-ul lor oficial.

Pe pagina oficiala a firmei se pot citi informatii complete despre servicii si doua promisiuni pe care le respecta 100%:
1. La nevoie, intervin de urgenta, adica in 24 de ore rezolva problema.
2. In schimbul serviciilor de calitate premium au cele mai mici tarife de pe piata.

Legat de activitatea lor este important sa precizam urmatoarele:
-sunt capabili sa ofere in orice moment servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Pot curata o casa de gandaci, de muste, de viespe, de plosnite, de furnici si purici si de soareci cu subtante eficiente, dar care nu sunt daunatoare pentru om, prin urmare se poate locui in spatiul acela sau desfasura activitatea dupa o scurta perioada de la interventia lor.
-vin cu echipamente, aparate, substante chimice si recipient si dupa ce termina activitatea, strang cu atentie totul. Ceea ce nu mai poate fi folosit este depozitat la loc sigur ca mediul sa nu aiba de suferit din aceasta cauza.

In mod cert ca si salariatii vor munci mai linistiti si mai cu spor, stiind ca mediul de lucru este curat 100%, fiindca oricine se teme de soareci din cauza microbilor pe care ii vehiculeaza.

Nu faceti neobservat soricelul care chitaie prin bucatarie, fiindca in curand apar mai multi si neactionand la timp, contribuiti la imbolnavirea oaspetilor si a salariatilor!

Firma pastreaza confidentialitatea asupra serviciilor, cand i se cere acest lucru si ofera certificate de dezinfectie, deratizare sau dezinsectie, cand i se cere acest lucru.

In concluzie, specialistii de la 3 d-deratizarecompleta.ro se pliaza exact pe dorintele si nevoile clientilor.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.