Îmbracă-te în cel mai senzual parfum. Cum îl alegi pe cel potrivit

0

Alegerea unui parfum este o artă combinată cu știință. Nu este foarte simplu precum pare. În primul rând trebuie să îți cunoști foarte bine ph-ul pielii.  Între acest aspect și bunul gust trebuie să fie o armonie perfectă. Acel parfum trebuie să se potrivească perfect nu numai cu tipul de piele ci și cu personalitatea ta. Dacă nu reușești să ții cont de aceste aspecte esențiale în alegerea unui parfum, atunci riști să arunci banii pe un parfum care nu te reprezintă, indiferent cât de mulți bani ai dat pe el.

Dacă ești o colecționară de parfumuri, nu e nimic rău în asta. Dar nu lua parfumuri doar de dragul de a le lua. Sau doar pentru că cineva apropiat ți-a recomandat un parfum. Sau doar pentru că prietena ta îl are și tu nu. Nu e musai să ți se potrivească și ție. Nu trebui să îți iei un parfum nici dacă este ieftin și nu îi poți rezista. Este din start greșit să colecționezi parfumuri urmând aceste tipare. Dacă tot colecționezi parfumuri, atunci țintește anumite standarde. La fel cum o fac și cei care colecționeaza tablouri sau mașini de lux. Ține minte! Decât multe și proaste mai bine unul și bun.

Ph-ul pielii – cel mai important în alegerea unui parfum

Cum spuneam mai sus, trebuie să îți cunoști foarte bine corpul. Chiar dacă noi nu sesizăm, fiecare organism emană un miros în funcție de ph-ul pielii, starea de sănătate sau schimbările hormonale din organism. Bineînțeles că elimin din start mirosul cauzat de lipsa igienei. Vorbim strict de mirosul natural al unui corp îngrijit. Acest miros în combinație cu parfumul ales poate da un rezultat plăcut, neutru sau chiar respingător. De aceea este foarte important să îți cumperi un parfum care să ți se potrivească. Acesta este motivul pentru care în magazinele de profil există acele testere. Îți dai acum și nu te grăbi să cumperi. Așteaptă măcar o oră sau revii a doua zi. Dacă nu te pricepi, atunci nu ezita să consulți un specialist.

Dacă alegi să comanzi online, atunci nu te aventura. Ia un parfum pe care îl știi deja sau care are ca note predominante arome pe care le cunoști deja. Cu siguranță nu vei da greș. Mai ales că există multe oferte online la parfumuri de top.

Doar la NOTINO!

Fiți întotdeauna în siguranță! Nu pierdeți șansa de a obține kit-ul nostru SOS, doar acum la cumpărăturile minime de 190 RON! Bucurați-vă acum de cadoul perfect care vă oferă încredere deplină. Doar la Notino! 

Cum alegi un parfum

Parfumuile atrag și este foarte ușor să fii tentat să cumperi unul  care pentru moment ți se pare că ar fi cel mai senzual parfum. Cea mai sigură metodă este să testezi parfumul pulverizând în anumite zone „sensibile” la orice stimul extern. Acestea sunt: gâtul, în spatele urechii sau la încheieturile mâinilor. Mai exact zona unde se simte cel mai bine pulsul. Ca să nu dai greș este foarte important să nu exagerezi nici cu pulverizările. Maxim 3 spray-uri pe fiecare parte este mai mult decât suficient.

Concentrația parfumului

Pe piață există mai multe tipuri de parfumuri. Acesta are la bază 3 note principale:

  • notele de vârf – cele simțite de la prima pulverizare. Acestea sunt volatile și rezistă puțin timp.
  • notele de mijloc – cele care se simt mai târziu și persistă câteva ore,
  • notele de baza – cele care pot să persiste chiar și 24 de ore.

În ceea ce privește concentația avem 4 categorii:

  • Parfumul – Acesta are o concentrație ce variază între 30-20% compuși aromatici și este cel mai persistent, prețios, dar și cel mai scump.
  • Apa de parfum – Acesta are o concentrație între 20 – 15% compuși aromatici și este destul de persistent. Prețul acceptabil.
  • Apa de toaleta – Acesta are o concentrație între 15 – 5 % compuși aromatici. Este mai puțin persistentă, are un miros destul de puternic și este cea mai vândută și utilizată datorită prețului mic.
  • Apa de colonie – Aceasta are o concentrație mai mică de 5% compuși aromatici si o concentrație mai mare de alcool. Nu este persistent și poate fi folosit și pe față ca aftershave

Lancôme Hypnôse – îmi scoate în evidență latura feminină

Eu sunt o persoană dinamică ce ar da oricând tocurile și eleganța unei rochii pe o pereche de sneakerși, blugi rupți și hanorac. Cu toate acestea mă regăsesc în senzualitatea notelor orientale.

Apa de parfum Hypnôse a rămas undeva în topul preferințelor mele. Este un parfum în care mă regăsesc fie în ceas târziu în noapte, fie la răsărit pe malul mării, fie zi de zi la  job. Este un parfum senzual, fin, elegant. O intrigă între delicatețea exterioară a unei femei și forța sa interioară. Un parfum impunător care la fel cum îi spune și numele, te hipnotizează. Nu ai cum să îi reziști.

Lancôme este un brand care a scris istorie în industria cosmetică și de parfumuri. Fondată în 1935, brandul franțuzesc și-a câștigat respectul în această industrie prin produse de lux destinate persoanelor pretențioase și iubitoare de frumos. Lancôme se clasează undeva în topul alegerilor mele atât în ceea ce privește parfumurile cât și produsele cosmetice.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.