Cum să faci din petrecerea copilului tău una de poveste

0

Voi vă mai aduceți aminte de petrecerile copilăriei voastre? Toată familia adunată în jurul mesei, mâncare multă, ceva muzică și jocuri de cărți sau rummy până seara târziu. Același lucru repetat la fiecare a aniversare a fiecărui prieten sau membru din familie an de an. Asta dacă aveai norocul să te numeri printre cei privilegiați să își serbeze ziua. Mulți nici de atât nu aveau parte.

Cu timpul însă, pretențiile au crescut. Să zicem că datorită emancipării și a accesului la tehnologie și informație. Ce e drept, clasicul nu moare niciodată. Dar acesta poate veni cu elemente noi surprize menite să transforme oricând o petrecere banală în una reușită.

Fără petreceri acasă!

Sunt multe restaurante care vă stau la dispoziție cu spații special amenajate pentru copii. O petrecere acasă poate fi un disconfort atât pentru voi ca părinți cât și pentru micii oaspeți. Problemele pot să apară din cauza lipsei spațiului, mizeriei rămase în urmă, zonei în care locuiți. Un restaurant vă scapă de toate aceste poveri. Însă asta nu este totul. Chiar și pentru micuțul sărbătorit pot să apară probleme, deoarece unii invitați care nu sunt prieteni apropiați intră prea mult în intimitatea familiară, apoi îl pot tachina pe cel mic din cauza anumitor elemente sociale sau familiale.

Petreceri tematice

Petrecerile tematice sunt cu adevăat memorabile și de cele mai multe ori reușite, mai ales pentru micul invitat. La o astfel de petrecere important este să se simtă toată lumea bine, dar cel mai important este sărbătoritul. Pentru că petrecerea este a lui și este despre el. Iar dacă petrecerea are ca temă Mickey Mouse, atunci alte păreri venite din partea celorlalți prieteni nu își au rostul. Să își țină părerile pentru petrecerile lor. Oricum în cazul copiilor este o etapă trecătoare, iar preferințele sunt influențate de vârstă, curenți socio-culturali, prieteni, familie. Așa că dacă cel mic este fan Mickey puteți folosi elemente decorative cu Mickey, un tort în formă de Mickey sau îl puteți invita chiar pe Mickey la mica petrecere.

Invitați surpriză

Tot am pomenit mai sus despre personajul preferat al copilului tău, atunci trebuie să știți și ce tebuie să faceți pentru a îl invita la petrecere. Acesta îl găsiți cu chef de distracție în Paradisul Personajelor. Indiferent de poveste, acolo găsiți cele mai îndrăgite personaje din desene animate, gata oricând să transforme petrecerea celui mic în una memorabilă. Pentru că avem de-a face cu animatori profesioniști, oameni talentați și dedicați meseriei, nu trebuie să vă faceți griji că o să dați greș. Invitatul surpriză este unul din cele mai frumoase momente de la petrecerea copilului. Garantat nu va uita acele clipe, deoarece întâlnirea cu personajele preferate poate fi un vis împlinit cu ajutorul animatorilor, iar activitatile și jocurile îi vor ține tot timpul captivați pe cei mici!

Costume pentru invitați sau pictură pe față

Puteți vorbi din timp cu părinții copiilor invitați pentru a sti ce personaje din desene animate îndrăgesc sau ce mărime se potrivește și să închiriați costume cu personajele preferate ale fiecăruia. Astfel toți copiii vor face parte din poveste. Sau puteți experimenta pictura pe față atât de îndrăgită de cei mici. Astfel se pot transforma oricând într-un personaj de poveste.

Excursie la Disneyland

Un cadou costisitor, dar care de cele mai multe ori este la fel de așteptat și de părinți, nu doar de copii. Așa că poate fi numit cadou de familie. Pentru un copil, evadarea în minunata lume Disney nu poate fi decât o bucurie de neînchipuit și o amintire pe care o va purta în suflet toată viața.

Sursă foto: paradisulpersonajelor.ro/galerie-animatie/

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.