Ce să faci ca să te simți mereu în largul tău.

0

Nu în fiecare dimineață ne trezim în cea mai bună formă, iar de multe ori când ne uităm în oglindă nu ne place neapărat ce vedem. Asta i se întâmplă absolut oricui fără excepție. Într-o astfel de situație, atitudinea este la fel de importantă ca însuși ritualul de îngrijire. Dar dacă atitudinea o poți controla, restul mai puțin. Așa că nu mai sta pe gânduri și transformă-te în femeia fatală. Dar nu înainte de toate. Fii tu asta este cel mai important. Restul sunt doar mici trucuri.

Ce ai de făcut?

Îngrijește-te

Fă repede un duș, spală-te pe dinți, uită-te iar în oglindă și zâmbește. Parcă e mai bine așa. Acum fă-ți repede o cafea tare și savureaz-o în tihnă. Deja parcă începi să te simți mai relaxată. Nu uita ca după duș să îți hidratezi pielea cu o cremă sau loțiune de corp potrivită ph-ului tău. Aici găsești o gamă variată de loțiuni și creme pentru revitalizarea și hidratarea pielii. Rezultatele nu se vor lăsa așteptate. Pielea ta îți va mulțumi, iar tu vei radia de frumusețe.

Dacă nu ai timp să te speli pe cap, având în vedere că părul necesită un ritual aparte de îngrijire ce trebuie respectat pentru un păr frumos și radiant, poți apela la un truc salvator. Este adevărat că te salvează pe moment, dar măcar arăți fresh și impecabil. Folosește un șampon uscat și vei da un upgrade părului tău curățind murdăria și excesele de sebum. Însă acesta nu înlocuiește spălatul pe cap. Apa rămâne în continuare sfântă.

Îmbracă-te lejer sau poartă ținuta preferată

Important este ca tu să te simți bine. Iar bine te simți dacă porți rochia preferată sau o ținută lejeră care să te ajute să te simți în largul tău. Ținuta influențează în mod pozitiv starea de bine. Iar starea de bine te va face să radiezi. În plus o ținută în care te simți bine îți dă încredere. Ai acea atitudine specială care te va scoate mereu din anonimat. O ținută în care nu te simți în largul tău te va face să te simți inconfortabil. Ți se va părea mereu că arăți penibil, iar cei din jurul tău vor simți asta.

Poartă un machaj cât mai natural care să îți scoată în evidență trăsăturile frumoase.

Ce e mult sctrică, de aceea un machiaj strident sau pea încărcat va atrage priviri. Dar nu întotdeauna cei care te vor privi vor transmite și energie pozitivă. Iar acest schimb de energii

Bea apă multă!

Apa îți hidratează pielea și te ajută să arăți mereu impecabil. Așa că nu ezita să consumi cât mai multă apă nu doar pentru un corp sănătos ci și pentru o minte sănătoasă. Este dovedit științific că hidratarea corpului influențează pozitiv creierul, implicit întregul corp. Așa că nu doar vei arăta bine ci te vei și simți bine.

Fă ce îți place!

Ascultă muzică, dansează, cântă, gătește, aleargă sau fă orice activitate îți place în limita timpului disponibil. Cu siguranță starea de bine va reveni iar tu vei radia de fericire.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.