Trupa Life On Mars – sufletul oricărei petreceri de succes

0

Orice petrecere de succes are un secret. Acesta stă în muzică. Omul dacă are muzică bună se distrează indiferent dacă îi place sau nu meniul sau dacă are sau nu băutură suficientă. Bineînțeles că foarte important este și anturajul. Dacă ai lângă tine persoane dragi, atunci restul sunt doar detalii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Click pe galeria foto pentru mai multe fotografii. Sursă foto: lifeonmars.ro 

Muzica bună te ridică de pe scaun!

În definitiv ce este un party? Un  moment în care să mănânci și să bei alături de alte persoane sau unul în care să uiți de inhibiții și să dansezi până simți că nu mai poți? O petrecere fără muzică, nu e petrecere ci doar o întâlnire sau o masă în familie. În schimb omul se poate distra și fără a își hrăni trupul ci doar sufletul ascultând muzică de calitate în compania prietenilor. Totuși o petrecere perfectă este o combinație între cele două. Să cânți alături de un live band piesele preferate și să elimini prin muzică și dans toată energia negativă acumulată în ultima perioadă este tot ce ai nevoie pentru a îți încărca bateriile cu forțe proaspete. Iar în plus dacă te bucuri de cele mai gustoase preparate și un vin bun, poți spune că ești martor la un eveniment cu adevărat reușit.

Muzica este un fel de terapie. Da, poate că este frumos să ascuți zilnic trupele îndrăgite și melodiile preferate direct de pe YouTube sau în mașină la radio. Dar nu se compară cu senzația oferită de un concert live oferit de artistul preferat sau ascultând o interpretare live a celor mai iubite hit-uri naționale și internaționale oferite de o formație cover talentată.

Cea mai faină trupă cover

Înființată în anul 2010 cu ajutorul lui Marius Moga, trupa pop-rock Life On Mars a devenit foarte cunoscută în rândul celor care obișnuiesc să frecventeze pub-uri și cluburi live. Trupa este formată din două soliste (Andreea și Loredana, foste participante la concursul Vocea României) un chitarist, un basist și un toboșar.

Unul dintre cele mai cunoscute pub-uri în care obișnuiesc să cânte membrii trupei este Hard Rock Cafe, locul în care și eu obișnuiesc să vin destul de des atunci când vizitez Bucureștiul datorită amplasamentului (Parcul Herăstrău) dar și datorită atmosferei.

O trupă live poate transforma cu ușurință o petrecere plictisitoare în una reușită. Dacă nu știi la ce tipuri de evenimente să îi inviți vă sugerez câteva idei:

  • Pub-uri și cluburi dacă vrei să îți încânți de fiecare dată oaspeții
  • Corporate Party dacă vrei să le oferi angajaților o petrecere de neuitat.
  • Aniversări și zile onomastice. Dacă vrei să faci o surpriză cuiva, organizează-i o petrecere surpriză și întreține atmosfera cu o trupă cover.
  • Nunți și botezuri. Zilele speciale se cer a fi petrecute cu muzică bună. O formație live este tot ce ai nevoie pentru o zi de neuitat.
  • Petreceri în aer liber
  • Petreceri de Crăciun, Anul nou, 1 iunie etc, pentru că nu-i așa? Orice eveniment trebuie întâmpinat cu bucurie.

De ce să optezi pentru o trupa cover la eveniment?

  • Întreține atmosfera. Omul își dorește să se distreze, iar o astfel de formație va face în așa fel încât să se simtă bine chiar și cel mai pretențios petrecăreț.
  • Muzica este nemuritoare. O trupă cover va da viață unor melodii vechi stârnind în inimile ascultătorilor nostalgia vremurilor apuse. Un artist se stinge, că acesta este cursul vieții, însă muzica lui va dăinui veșnic. Iar o interpretare live a celor mai iubite melodii ale tinereții va aduce în sufletele ascultătorilor o adiere de prospețime. Îi va întoarce în timp, depănând alături de cei dragi frumoase amintiri.
  • Nu te vei plictisi. Bucuria de a asculta muzică este întotdeauna garantă de muzică live. Îți va fi mult mai ușor să intri în atmosferă și să te lași purtat de magia muzicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.