Huawei printre cele mai populare telefoane din lume

0

Telefoanele Huawei au devenit din ce în ce mai populare în rândul pasionaților de tehnologie. Pot spune chiar eu, posesoarea unui Huawei P20 PRO, de care m-am îndrăgostit iremediabil. Dacă mă întrebați pe mine Huawei este cel mai bun brand chinezesc și un competitor de temut pe piața mondială în ceea ce privește noua tehnologie. Din ce în ce mai apeciate și în România, smartphone-urile Huawei au devenit populare în primul rând datorită raportului bun calitate preț. Cu alte cuvinte, sunt telefoane din clasa superioară care pot fi achiziționate la un preț accesibil.

Eu recunosc, am luat telefonul în primul rând pentru calitatea camerei și a sunetului și imaginilor de înregistrare din timpul concertelor. Spre deosebire de Samsung, pot spune că videoclipurile au o calitate a sunetului net superioară. Iar asta este cu adevărat o bilă albă. Dovada mai jos.

Totuși calitatea fotografiilor și a înregistrilor nu sunt singurele importante. Când spun calitate superioară mă refer și la o serie de caracteristici precum: capacitatea bateriei și viteza de încărcare, tip și rezoluție ecran, memorie internă și memorie RAM, procesor, rețea 4G, softweare, aplicații utile preinstalate și alte caracteristici care să îți ușureze activitatea și să îți facă viața mai ușoară.

De ce am optat eu pentru Huawei? 

Bunul raport calitate preț și-a spus în pimul rând cuvntul, dar mai ales pentru simplu fapt că oferă posibilitatea de a realiza fotografii și filmulețe aprope la fel de bune ca un aparat de fotografiat profesional. Iar pasionații știu de ce.

Telefoanele mobile și-a depășit de mult condiția standard, prin care interlocutorii comunică strict prin intermediul apelurilor telefonice obișnuite sau SMS. Acum comunicarea poate fi făcute pe mai multe căi, iar la capitolul acesta Huawei nu face rabat de la calitate.

Suntem în secolul vitezei și nu numai că nu avem răbdare, dar nici timp să așteptăm să trimitem un email, să se încarce un filmuleț, să descărcăm o informație sau să ne străduim să menținem o videoconferință fără întreruperi. Spre exemplu, unul din filmulețele de mai sus am reușit să îl încarc pe canalul de YouTube în mai puțin de 8 minute.

Telefonul în acest sens joacă un rol extrem de important deoarece zone fără semnal sunt din ce în ce mai puține. În plus, dacă acestea au și funcția dual sim, atunci poți să te bucuri atunci când ai o afacere și folosești același telefon și pentru job și îm scop personal.

Am observat că Huawei pentru majoritatea telefoanelor noi lansate, reușește cumva să lanseze 3 variante: lite (varianta low cost), simplu (pentru cei cu un buget acceptabil) și PRO (pentru cei care au mai multe așteptări de la respectivul gadget). Bineînțeles că diferențele nu sunt foarte mari, dar există. Depinde mult de aștepările fiecăruia. Însă cum am mai spus, raportul calitate preț este excelent indiferent de varianta aleasă.

Cele mai noi telefoane Huawei lansate în România fac parte din seria P30. Astfel dacă tu consideri că varianta PRO al acestei serii depășește bugetul, varianta Huawei p30 lite cu siguranță nu te va dezamăgi. Tot ce trebuie să faci înainte să comanzi este să studiezi cu atenție caracteristicile fiecărui tip de telefon, apoi să alegi ce consideri că ți se potrivește mai bine. Dacă ești pasionat de fotografii și călătorii dar ai un buget reus, atunci varianta lite a seriei nu te va dezamăgi datorită Camerei triple asistată de IA, de 48 MP și unghi ultra-larg. Cu tehnologia zoom impresionant fără pierderi de calitate a imaginii și hiper-eșantionare, HUAWEI îmbunătățește lentilele de ultra-înaltă definiție de 48 MP și le transformă în lentile de super zoom. Vei putea face fotografii incredibile de la distanță, comparabile cu cele făcute utilizând lentile cu zoom optic 2x.

Îți dorești un telefon foarte bun, cu o cameră foto performantă și la un preț accesibil? Noul smartphone Huawei P30 lite îndeplinește toate aceste criterii. Practic acest model de smartphone poate fi transformat cu ușurință în cel mai bun partener de călătorie, astfel încât să poți surprinde cele mai reușite imagini. Este cel mai ieftin telefon din această serie, dar cu o cameră performantă, care dă clasă chiar și telefoanelor care pot fi cumpărate cu sume ce depășesc 1000 de euro.

Cei care au devenit fani Huawei vor dori din ce în ce mai mult. E clar că nu vor alge o variantă din o serie inferioară. Dacă vrei însă să te convingi de calitatea telefoanelor produse de brand-ul chinez, atunci nu ai nimic de pierdut dacă optezi pentru un telefon accesibil ca preț, însă care prezintă o serie de caracteristici care depășesc așteptările. Este vorba de Huawei p smart, un telefon ideal pentru persoanele cu un buget redus, dar cu pretenții mari. Chiar dacă nu camera este punctul lui forte, telefonul este ideal în mod special pentru domeniul afacerilor, fiind un model ușor de folosit, cu o excelentă viteză de descărcare sau încărcare de date. Mai ieftin nu neapărat mai slab. Astfel poate te va convinge ca următorul telefon să facă parte din ultima serie și să devii astfel posesorul unuia din cele mai bune telefoane din lume.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.