Buchete ale mireaselor regale de-a lungul istoriei

0

Nunțile celebrităților internaționale sunt un subiect intens discutat în presa din întreaga lume. Rochia și buchetul de mireasă, costumul mirelui, coafura miresei și alte detalii devin sursă de inspirație pentru viitorii miri și organizatorii de nunți. Floriștii aleși să creeze buchete de nuntă pentru celebrități sunt atent urmăriți și de alți creatori pentru a crea buchete la fel de frumoase.

Buchetele de nuntă care au intrat în istorie ascund detalii care au făcut diferența. De exemplu, florile din buchet pot face o iluzie la originile miresei, ca și în cazul Prințesei Mary a Danemarcei, născută în Australia. Ea a inclus frunze de eucalipt în buchetul său de mireasă.

Membrii caselor regale sunt mereu în lumina reflectoarelor și de cele mai multe ori sunt un exemplu demn de urmat. Atunci când este vorba despre cel mai important eveniment din viața unui cuplu, familiile regale sunt și aici o sursă bună de inspirația. Nunta prințului Wiliam cu Kate Middleton a fost apreciată și îndrăgită datorită simplității detaliilor alese cu bun gust. Buchetul miresei a fost de culoarea albă, iar florile alese aveau semnificații importante. Lăcrimioarele semnifică încredere, zambilele – dragoste infinită, iar garofițele, în engleză numindu-se Sweet William, sunt o dedicație pentru soțul ei. De asemenea, în buchet a fost inclusă o ramură de mirt din copacul cu o vechime de 170 de ani, plantat de Regina Victoria în grădina regală.

Regina Elizabeta a II-a a avut un buchet de nuntă stilat și destul de minimalist. Buchetul a fost creat în formă rotundă, cu flori de orhidee și clasicul mirt.

Pe 12 octombrie 2018 a avut loc nunta Prințesei Eugenie, care a avut un buchet din lăcrimioare, trandafiri albi și iederă. Pentru un buchet asemănător a optat și Prințesa Madeleine a Suediei.

Regina Mathilde a Belgiei a ales un buchet de tip statement. Nuanțele verzui din buchet au fost puse în contrast cu trandafiri albi, crini și amarilis, cu aceleași flori fost decorată și catedrala.

În ziua nunții Regina Maxima a Olandei a optat pentru un buchet de tip cascadă cu crini albi, lăcrimioare și gardenii.

Regina Letizia a Spaniei a ales un buchet de mireasă elegant combinat din trandafiri, iriși și crini- flori care au avut vreo legătură cu dinastia soțului ei, Regele Felipe de Bourbon.

Buchetul prințesei încoronate Mette-Marit a Norvegiei în ziua nunții ei cu prințul Haakon, a constat din flori mov și viță-de-vie.

Prințesa Marie a Danemarcei a ales flori care să onoreze tradițiile dinastice. Din buchetul ei nu a lipsit orzul de iarnă din câmpurile Schackenborg și mirtul de la castelul Fredensborg. Aceste flori au fost incluse în buchetul regal danez de-a lungul secolelor.

Charlene Wittstock a avut buchetul de mireasă creat de Giorgio Armani și floristul personal al mirelui, Prințul Albert de Monaco. Aranjamentul floral variază între nuanțe de alb și crem care s-au potrivit perfect cu rochia de mireasă realizată de aceeași casă de moda. Lăcrimioarele sunt florile preferate ale prințesei Charlene și nu au putut lipsi din buchetul ei de nuntă.

Ducesa de Cornwall la nunta ei cu Prințul Charles din 2005 a avut în buchetul de mireasă lăcrimioară, lavandă și gălbenele. Mirtul a fost cules din grădina reședinței lor din Cornwall.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.