Aparate de aer conditionat

0

Aparatele de aer conditionat sunt indispensabile intr -o locuinta pe timpul verii, totodata ele pot fi folosite si pentru a incalzi aerul din camera atunci cand sistemul de incalzire de la apartamentul sau casa respectiva sunt nefunctionale.

Dupa parera mea, dar si a celor care si-au procurat deja un aparat de aer conditionat, acest minunat aparat a fost si este una dintre cele mai bune realizari ale tehnologiei moderne.

Stim cu totii, am simtit, il simtim inca si il vom simti si de acum inainte pe toata durata vietii noastre aerul inabusitor si fierbinte din toiul unei veri.

Nu avem ce sa facem, asta este clima in care traim.

Poate sunt anumite persoane care se vor intreba: ‘’ Da, dar in urma cu 20 – 30 ani nu mai simteam temperaturile ridicate?” ‘’Atunci cum am supravietuit si fara aer conditionat?’’

Intra-adevar, asa este, in urma cu zeci de ani verile caniculare erau prezente iar noi ne adaptam la situatiile din trecut, la ceea ce aveam si la ceea ce ni se oferea.
Fiinta umana este recunoascuta pentru capabilitatea de a se adapta la orice situatie.

Trebuie sa acceptam ca acestea erau conditiile de atunci, iar noi trebuie sa ne adaptam la ele.

Insa, acum putem vedea cat de mult am evoluat, cat de departe a ajuns tehnologia, si toata aceasta dezvoltare nu face altceva decat sa fie in avantajul nostru, al omului cel care se adapteaza foarte usor la orice este nou.
Intrebarea este urmatoarea: De ce sa nu profitam atunci de aceasta dezvoltarea a tehnologie? De ce sa nu avem in locuinta noastra aparate care sunt destinate special pentru confortul nostru?

De ce atunci cand ne intoarcem de la serviciu dupa o zi lunga si stresanta de munca sa nu putem sa ne relaxam intr-un ambient placut savurand o limonada rece in propria noastra casa?

Daca avem aceasta posibilitatea, si tehnologia din ziua de azi nu face altceva decat a ne ajuta, nu vad care ar fi problema in a ne folosi de tot ce ni se ofera cu scopul de a ne usura si infrumuseta viata?

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.