Un buchet de flori poate salva o relație?

0

Poate că sună poetic dar un buchet de flori oferit la momentul potrivit poate salva o relație. Chiar dacă cu o floare nu se face primăvară, măcar gestul în sine implică sentimente de regret și empatie. Un altfel de a cere iertare și de a spune că mai meriți o șansă. Depinde însă cât de mare este greșeala și cât de dispusă este persoana față de care ai greșit să te ierte.

Buchetul trebuie să fie însoțit de fiecare dată de regrete sincere. Dacă consideri că e prea greu să îl oferi tu sau știi că ți se va închide ușa în nas dacă apari personal la ea, atunci poți comanda flori online. Dacă ești din București, atunci îți va fi și mai ușor să apelezi la serviciile oferite de o florărie online pentru a te bucura de livrare flori în București cum oferă și floraria online Maison d’Or.

În acest fel, buchetul are mai multe șanse să ajungă la ea decât dacă îl duci tu personal. Asta dacă supărarea nu e atât de mare și mai e loc de iertare.

De ce spun asta? Femeile sunt la fel de orgolioase ca bărbații. Poate ceva mai încăpățânate. Dacă ai supărat-o și te vei duce personal, nu vei apuca să îi spui ceva  ca îți va trânti ușa în nas. Iar dacă vei insista cu buchetul, va ajunge direct la gunoi.  Însă dacă îi comanzi flori online, atașezi un bilet și le trimiți prin curier, atunci ea mai mult ca sigur nu îl va arunca. Asta pentru că tu nu vezi când face asta.

Dacă a ajunge în cele din urmă la ea, înseamnă că va citi și biletul. Ai grijă ce îi spui! Fii sincer și nu încerca să forțezi nota. Lasă-i timp de gândire. Dacă ai ajuns aici, atunci e posibil să fii pe drumul cel drum Al doilea buchet nu ar trebui să mai fie oferit prin serviciul de livrare flori online. Va considera că ești comod și nu îți pasă. Al doilea buchet îl duci personal.

E biletul tău spre iertare. Mergând personal ai șansa de a comunica. O discuție deschisă poate vindeca multe răni. Iar dacă mai există și iubire, atunci poate o să găsiți o cale de împăcare. Nu uita însă că toate florile din lume nu pot cumpăra iertarea. Floarea e doar  un mic ajutor, tu trebuie să fii cel care își deschide sufletul și disută cu sinceritate despre tot ce a dus la alterarea relației.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.