Idei smart pentru casa ta

3

pentru casa

Atunci cand a trebuit sa fac ultimile retusuri de finisare a casei, am fost nevoit sa iau cateva decizii importante. Datorita dimensiunii de 70 de metri patrati ai casei, a trebuit sa ma orientez la un parchet luminos pentru ca astfel va da impresia de spatiu.

Am ales sa imi fac cumparaturile online de pe Parchetpeviata.ro, deoarece citisem parerile fostilor clienti si toate erau pozitive.

Site-ul gazduieste multe modele de parchet, dar modelul care mi-a atras atentia facea parte din categoria de parchet dublustratificat.

Modelul de parchet dublustratificat Stejar Natur Albit Maxi a fost alegerea mea, deoarece culoarea sa deschisa mi-a dat impresia de armonie iar faptul ca stejarul are o nuata spre alb, va face incaperea sa para mai mare.

Am comandat de pe site-ul lor 12 cutii din acest tip de parchet dublustratificat, deoarece fiecare cutie continea 26 de bucati. Totalul de 312 bucati a fost mai mult decat suficient pentru a acoperi toate incaperile, mai putin bucataria si baia.

Acest tip de parchet este foarte usor de curatat, rezista la zgarieturi si urme de uzura, este sigur pentru copii si ideal pentru incalzirea prin pardoseala.

Datorita proprietatilor si stratului dublu de lemn, parchetul dublustratificat reuseste sa mentina caldura in pardoseala fara sa degaje prea mult la exterior. Acesta va pastra o temperatura placuta chiar si pe timpul noptii cand caldura este intrerupta.

De cand am instalat parchetul dublustratificat Stejar Natur Albit Maxi, simt ca locuinta a capatat 10 metri patrati in plus. Culoarea deschisa a parchetului, reuseste sa mentina o stare pozitiva in incapere iar toti prietenii mei l-au apreciat pentru senzatia de comoditate pe care o ofera la contact cu piciorul.

Recomand acest produs si site-ul magaiznului Parchetpeviat.ro, cu o echipa de profesinisti adevarati in domeniul parchetului ce ofera cleintilor produse testate, care sa reziste pentru un timp indelungat.

Preturile si produsele lor nu au concurenta!

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.