Mobila de bucatarie ieftina

0

Ce colt mai poate fi considerat sufletul intregului apartament, in afara de bucatarie. Aici toti membrii familiei se aduna zilnic nu numai pentru a se bucura de mancaruri delicioase, ci si pentru a socializa si a impartasi noile stiri. Cum sa creezi cele mai bune conditii pentru o bucatarie confortabila? Desigur, poti cumpara un set nou de mobila de bucatarie ieftina, care sa reimprospateze interiorul si care va face din ea o incapere confortabila si practica.

mobila de bucatarie ieftina

Bucataria este o camera unica dar si limitata. Poti optia pentru mobila bucatarie de 160 cm, in majoritatea cazurilor actioneaza nu numai ca o zona de gatit, ci si ca o sala de mese. Acest lucru inseamna ca cerintele pentru proiectarea si amenajarea sa sunt foarte mari. Aceasta trebuie sa fie nu numai o zona pentru gatit, ci si un loc frumos, astfel incat micul dejun, pranzul si cina sa produca un efect pozitiv. Si pentru ca totul sa fie bine, trebuie sa ai cunostinte de baza despre solutiile moderne pentru facilitatile de bucatarie, si aici, ne referim la materiale, design, stil, dimensiune etc.

Pentru dulapurile din bucatarie ai nevoie de trei lucruri: confort, aspect frumos si toleranta la diversi factori distructivi. Cele mai multe modele moderne indeplinesc aceste cerinte, desi exista devieri intr-o directie sau in cealalta, in functie de materialele folosite si accesoriile adaugate in ele. Pe piata din domeniu sunt prezentate o gama larga de dulapuri ieftine pentru bucatarie, ceea ce nu e de mirare ca nu stii ce anume sa alegi.

Ce materiale exista?

Primul lucru caruia trebuie sa-i acorzi atentie este materialul. Astazi, pentru mobila de bucatarie ieftina, sunt utilizate urmatoarele materii prime: lemn masiv, MDF, PAL si Woods. Aceste materiale sunt folosite in industria mobilei de foarte mult timp. Printre calitatile lor pozitive se pot identifica, inofensivitate ecologica, durabilitatea, aspectul estetic, rezistenta la deteriorare. Din punct de vedere financiar, aceste materiale pentru mobila de bucatarie, sunt destul de ieftine si convenabile.

PAL-ul este asemanator cu MDF-ul, tehnologia fabricarii fiind foarte asemanatoare. De asemenea ambele materiale sunt fabricate sub presiune ridicata cu adaosuri. Principala diferenta dintre ele este marimea fractiunilor, adica rumegusul este mult mai mare si, bineinteles, acest lucru duce la o mica diferenta de pret.

Cum sa alegi

Suprafata mesei si a dulapurilor de podea sunt considerate a fi elementele principale ale mobilierului din bucatarie. Sunt suprafete de lucru denumite blaturi. Pe ele vin amplasate chiuveta si diferite dispozitive electrocasnice de bucatarie. Prin urmare, alegerea lor trebuie abordata cu cea mai mare atentie. Referitor la masca pentru chiuveta, cel mai bine este sa cumperi intai chiuveta si in functie de ea sa alegi mobilierul. De asemenea, este necesar ca aceasta sa nu aiba niciun placaj pe partea din spate, pentru a facilita montarea instalatiilor sanitare.

mobila bucatarie ieftina

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.