Eastlines, serviciul de coletarie cu discount din Romania

1

Eastlines

Ai un pachet de trimis in tara sau vrei sa livrezi un colet celor dragi, plecati in strainatate? Iti doresti ca transportul sa se realizeze rapid si sigur, insa nu ai vrea sa apelezi la autocare, cunostinte sau camioane? Daca te-ai saturat de lipsa de profesionalism a firmelor de curierat, care nu promit siguranta coletului tau pe toata durata calatoriei, alege Eastlines Romania.

Aflat pe piata inca din anul 2007, Easlines este singurul serviciu de coletarie cu discount, care asigura transportul pachetelor tale din Anglia in Romania si invers. Eastlines iti pune la dispozitie o serie de beneficii de care vei fi incantat: capacitate nelimitata de transport, transport in fiecare zi, livrare rapida, call center si suport clienti, platforma de gestiune a comenzilor, tehnologii de ultima ora, logistica complexa, sedii, utilaje si depozite, toate in folosul tau.

Easlines este cel mai sigur, rapid si ieftin serviciu de coletarie, perfect pliabil pe bugetul fiecaruia. Aceste lucruri sunt confirmate de peste cei 60 000 de clienti, carora le-am onorat 350 000 de comenzi, in 24 de vehicule, gestionate de catre cei 25 de angajati Eastlines.
Indiferent de dimensiunea coletului tau, de la plic la pachete de marimi semnificative, Eastlines iti asigura transportul pana la destinatie. Mai mult decat atat, platforma online de ultima generatie iti ofera posibilitatea urmaririi statusului transportului tau, astfel esti mereu la curent cu situatia coletului tau pana la destinatie.

Astazi, Eastlines este serviciul de coletarie care proceseaza sute de comenzi, realizeaza sute de expdieri si ii inveseleste pe sute de romani din Anglia si din Romania. Eastlines este serviciul de coletarie care deserveste atat comunitatea romaneasca din Marea Britanie, cat si o multitudine de persoane juridice interesate in transportul de marfa, grupaje si coletarie intre cele doua tari.

Transporturile de colete Anglia-Romania si Romania-Anglia sunt in avantajul tau prin preturi accesibile si transport zilnic, rapid si sigur. Eastlines se remarca prin profesionalism si servicii de inalta calitate, deoarece interesul Easlines este siguranta coltelor. Aceasta este asigurata prin logistica, ambalare, calitate si servicii moderne.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.