100 de ani cu ceasurile de mana

0

Moda este ceva ce se schimba constant pentru ca, la un anumit interval, sa revina si apoi iar sa se schimbe. Hainele sunt mereu intr-o metamorfoza continua. Fiecare decada a venit, in special in ultima suta de ani, cu un nou stil vestimentar pentru femei si barbati. Pentru ca extrem de marcanta este moda feminina, incepand cu anii ‘20 avem faimoasele flapper girls, apoi femeile fatale din anii ‘30 si ‘40, apoi anii ‘50 cu stilul rockabilly, moda anilor 60 dominata de muzica celor de la Beatles, apoi acei liberi hippy din anii ‘70 si tot asa pana in anul 2018 cand moda este extrem de diversificata. Oamenii acestui deceniu adora stilul casual si elegant in materie de vestimentatie. Si accesoriile se adapteaza in functie de fiecare epoca.

Insa, exista un accesoriu care, indiferent de moda, nu se demodeaza ci doar evolueaza. Acesta este ceasul de mana. Indiferent de varsta, clasa sociala, sex si epoca, dupa anii ‘20 aceste ceasuri de mana au devenit obiecte extrem de apreciate si dorite. Daca la inceput doar elita isi permitea, treptat acestea au devenit accesibile tuturor. Astazi exista pe intreg mapamondul o intreaga varietate de ceasuri dama si ceasuri barbatesti, cu modele si tehnologii diverse.

Si in Romania, la magazine de specialitate precum Ceasmania, putem gasi ceasuri de o calitate exceptionala, la preturi accesibilie, de la producatori renumiti in intreaga lume. Brand-uri precum Guess, Tissot, Gucci, Mont Blanc, Tag Heuer, Lacoste incanta privirile si infrumuseteaza incheieturile doamnelor si domnilor care stiu sa aprecieze un accesoriu extrem de util dar si cu o insemnatate estetica deosebita. De cele mai multe ori, ceasul nu reprezinta doar un instrument de masurat timpul ci o bijuterie la fel de apreciata precum o bratara. Indiferent de tinuta la care este purtat, ceasul are misiunea de a da un plus de valoare atat vestimentatiei cat si purtatorului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.