Cardul de credit pana la salariu

2

credit pana la salariu

Niciodata sa nu spui niciodata! Cam asa s-a intamplat si in cazul meu. Vedeam adesea prietenii si rudele ca, pentru a-si rezolva problemele, apelau la imprumuturi si plateau rate. Apoi, de cate ori aveam ocazia sa vorbesc cu ei, se plangeau de faptul ca trebuie sa plateasca ani de zile la o rata care parea ca nu se mai termina. Mi-am zis ca nu voi face niciodata un imprumut bancar si ca voi avea grija sa am mereu bani deoparte pentru situatii neprevazute.

Insa, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Fiind un angajat normal, la birou, nu am un salariu prea mare. Concluzia: nu am reusit nici macar odata sa economisesc pentru zile negre. Si zilele negre nu au intarziat sa apara.

Intr-o zi, venind acasa de la munca, am gasit in fata blocului unde locuiesc, o gramada de vecini. “Alta sedinta!” mi-am spus. Dar nu era deloc asa. Am aflat ca una din tevile principale pentru apa cedase pe toata coloana. Asta ma afecta si pe mine. Apa era oprita si trebuia facut ceva cat mai repede. Costurile erau destul de ridicate si trebuia sa platim in maxim doua zile. Ia banii de unde nu sunt!

Am urcat in apartament, am verificat robinetul, m-am convins ca nu curgea nici macar o picatura de apa si mi-am pus mainile in cap. De unde puteam sa iau banii? Sa fac imprumut la banca? Nu! Jurasem sa nu fac asta. Singura solutie era sa ma imprumut pana la salariu. Am sunat-o pe prietena mea cea mai buna ca sa ii explic situatia si ca sa ii cer bani. Din pacate nu avea nici ea acea suma dar mi-a dat o idee. Sa fac un credit pana la salariu. I-am spus ca nu vreau sa apelez la o banca, deoarece nu au astfel de oferta si, oricum, va dura mult aprobarea. Ea m-a linistit si mi-a zis ca nu este vorba de banca. Este vorba de credit nebancar prin telefon. Totul se face extrem de rapid si eficient, imi pot imprumuta pana la 2000 de lei pe care ii voi returna la urmatorul salariu. Toata treaba dura cam 1 zi, cu aprobare si virarea banilor. Atunci am sunat la numarul celor de la creditpanalasalariulmeu.ro. Si ce va spun.

A doua zi am avut banii pe cardul de credit si am si achitat costurile lucrarii. Acum am reparatia facuta, linistea ca la salariu voi da inapoi toata suma si ca nu m-am legat la cap cu rate pe ani de zile. A face un astfel de credit este, intr-adevar, cea mai buna solutie pentru situatii de urgenta.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.