Ești în căutarea unui program de facturare eficient? Optează pentru Oblio.eu!

2

Lumea afacerilor nu înseamnă doar profit ci și multă muncă și determinare. Mulți dintre cei care văd succesul de care se bucură anumite companii își imaginează probabil că acest succes este influențat doar de investiții financiare. Însă în lumea afacerilor investițiile nu înseamnă totul. Este nevoie de un plan de afaceri bine gândit, idei practice, orientare către client, multă muncă și diferite metode de optimizare a afacerii astfel încât orice activitate să fie realizată într-un timp cât mai scurt.

Ce înseamnă timpul în lumea afacerilor?

Timpul înseamnă bani. În lumea afacerilor până și o fracțiune de secundă este extrem de prețioasă mai ales că orice antreprenor este nevoit să țină pasul în permanență cu cerințele de pe piață. Concurența e acerbă, iar fiecare secundă pierdută înseamnă un pas în față pentru competitori. În plus, fiecare antreprenor trebuie să țină în permanență pasul și cu noile actualizări legislative din ce în ce mai dese. Astfel, optimizarea afacerii prin orice metodă este absolut esențială.

oblio.eu

Puteți începe prin achiziționarea unui program de facturare versatil și ușor de folosit de oriunde și oricând. Indiferent de domeniul de activitate, programul de facturare oferit de oblio.eu cu siguranță vă va ușura consierabil activitatea.

Avantajele programului de facturare Oblio.eu

Când vine vorba de achiziția unui program de facturare eficient, ne gândim în primul rând la următoarele aspecte:

  • Să fie ușor de folosit de orice angajat

Poate că nu vă vine să credeți, dar încă mai sunt persoane care folosesc metoda clasică de emitere facturi. Și nu din comoditate sau datorită faptului că au de emis facturi pe teren și nu știu că pot beneficia oriunde de avantajele facturii electronice. Ci din teama nejustificată că o factură electronică nu este recunoscută de organele de control sau pur și simplu de teama de a nu produce erori iremediabile.

Un program de facturare precum cel oferit de Oblio.eu este extrem de ușor de folosit de oricine, oricând. Nu este nevoie să instaleți nimic pe computer-ul personal, iar o factură o puteți emite în maxim 60 de secunde.

Nu va trebui de fiecare dată să aveți la dispoziție datele de facturare ale clienților. În momentul când doriți să emiteți o nouă factură către un anumit client, nu trebuie decât să îl căutați în baza de date. Documentele sunt completate în mod automat cu datele firmelor actualizate de pe internet.

Programul va memora în același timp denumirea produselor și serviciilor oferite, așa că nu va trebui să le scrieți de fiecare dată ci doar să le adăugați cu o simplă căutare, mai ales că programul vă oferă sugestii pe măsură ce completați fiecare rând.

Nu trebuie să vă faceți griji nici în privința calculelor. Acestea sunt realizate instant de către program.

Un alt avantaj major aș putea spune constă în faptul că programul de facturare este disponibil de oriunde. Nu aveți nevoie decât de un dispozitiv (laptop, tabletă, telefon) și de o conexiune la internet. Mi-e greu să cred că dacă aveți o afacere nu aveți un dispozitiv electronic portabil și un abonament de date mobile pentru a putea emite oricând o factură.

Un alt avantaj constă în faptul că programul poate fi folosit pentru oricât de multe firme și oricât de mulți utilizatori fără nici un cost suplimentar. Dacă aveți mai mulți angajați responsabili cu facturarea atunci acest program cu siguranță vă va fi foarte util, mai ales dacă nu toți sunt nevoiți să emită facturi de la birou ci sunt nevoiți să se deplaseze și pe teren.

Un alt avantaj este reprezentat de ușurința de a găsi anumite facturi. De câte ori nu ați fost puși în situația de a căuta în arhivă diferite facturi, pe care clienții le-au pierdut dar doresc să le înregistreze în programul de contabilitate? Prin intermediul unui astfel de program de facturare, o să găsiți rapid oricând, orice factură.

  • Să ofere siguranță a datelor

Bazele de date sunt mereu vânate de către hackeri pentru colectarea de date personale utilizate în diferite scopuri. Programul de facturare oblio.eu folosește aceleași protocoale de securitate ca cele folosite de bănci, astfel încât datele tale și ale clienților tăi să fie păstrate în siguranță. Programul de facturare disponibil pe oblio.eu este auditat de firme specializate în securitatea datelor la nivel international și folosește programe de encriptare avansată a informațiilor.

Un alt avantaj este reprezentat de salvarea datelor în cloud pe servere multiple. Astfel, aveți siguranța ca datele înregistrate în programul de facturare nu se vor pierde niciodată. Dacă aveți un program instalat pe computer-ul personal, iar  hard disk-ul a fost distrus sau dispozitivul furat, atunci toate datele sunt pierdute. Însă folosind un program de facturare inteligent, precum cel oferit de oblio.eu datele dumneavoastră sunt în permanență în siguranță.

  • Să țină în permanență pasul cu noile modificări legislative.

Nu toate programele de facturare clasice își fac în permanență update în conformitate cu modificările legislative. Uneori aceste actualizări sunt taxate suplimentar.

Programul oferit de oblio.eu oferă gratuit utilizatorilor actualizări automate fără instalare de software, actualizări legislative precum și preluare automată a cursului valutar direct de pe internet.

Cum funcționează programul de facturare Oblio.eu?

Mai jos aveți o scurtă prezentare video.

Prin intermediul programului de facturare oblio.eu vă bucurați de:

  • posibilitatea de a emite rapid facturi, avize, proforme, abonamente (facturi recurente) sau de a înregistra chitanțe, plăți si încasări prin bancă
  • rapoarte contabile standard generate instant pe care să le oferiți contabilului (jurnal de vânzări, jurnal de cumpărări, fișă client, fișă furnizor, registru de casă) printr-un simplu export de date. Mai mult decât atât, puteți să exportați date către programul de contabilitate folosit de contabilul dvs, astfel încât  să vă ușureze munca amândurora.
  • Fișă client/furnizor – vă va fi ușor să țineți evidența facturilor restante sau a sumelor de încasat.
  • rapoarte avansate de vânzări care să vă ajute să vindeți mai mult.
  • Puteți importa ușor extrasele bancare de la peste 10 bănci din România cu încasările și plățile zilnice din doar două click-uri.

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.