De ce trebuie să ții cont atunci când cumperi un buchet de flori

0

Un buchet de flori mereu va aduce bucurie indiferent de ocazie şi te va scoate din impas atunci când nu ştii ce cadou să oferi sau cum să îţi arăţi aprecierea faţă de cineva. Atunci când cunoşti bine persoana care urmează a primi flori, lucrurile sunt destul de simple. Alegi florile în funcţie de preferinţe şi culoare.

buchet de flori

Atunci când doreşti să impresionezi pe altcineva atunci este absolut necesar să ţii cont de mai mulţi factori cum ar fi: sezon, vârstă, eveniment.

Cele mai multe buchete de flori sunt oferite în special la aniversarea cuiva drag, apoi de mărțișor, 8 martie, Sfântul Valentin, cununie, nașterea unui copil, serbare sfârșit de an, concursuri. Însă nu trebuie să existe neapărat o ocazie specială pentru a îi oferi cuiva drag un buchet de flori în semn de dragoste sau apreciere și respect. Poți oferi flori oricând simți nevoia să aduci un zâmbet pe chipul cuiva.

Ce buchet de flori să alegi?

Dacă este vorba de aniversarea persoanei iubite, atunci tu ar trebui să ştii mai bine ce flori preferă. Poţi opta pentru buchete cu flori de acelaşi tip sau poţi cere ca la buchet să fie adăugate şi alte floricele pentru un efect cromatic mai plăcut. Dacă este vorba de aniversarea unei cunoştinţe, atunci încearcă să-ţi aminteşti care sunt florile preferate, pentru ca bucuria să fie mult mai intensă. Nu știi ce să alegi, mergi la sigur. Poți opta pentru flori de sezon, sau pentru nemuritorii trandafiri atât de iubiți de o lume întreagă.

Florile de sezon te scot din orice situaţie!

Nu ştii ce flori să alegi? Alege de fiecare dată flori proaspete, de sezon! Pe lângă faptul că vei cumpăra astfel buchete de flori la pret special, vei aduce şi o parte din natură în casă.

De unde cumperi?

Probabil că nu o dată ai luat în grabă un buchet de flori de la florăresele de pe marginea drumului. În grabă, pentru că ai uitat şi nu-i frumos să vii cu mâna goală. Chiar dacă ai ales cel mai frumos buchet din păcate florile nu au rezistat prea mult. Asta din cauza faptului că nu au fost menţinute la o temperatură optimă. Ei bine, persoana dragă nu a avut plăcerea să se bucure prea mult timp de gestul tău, iar tu tocmai ai aruncat nişte bani. Dacă eşti în pană de idei şi timp, poţi solicita o comandă de buchete de flori online. Buchetul va ajunge direct la adresa solicitată în condiţii optime astfel să nu se deterioreze pe timpul transportului sau din cauza temperaturii de afară.

În funcţie de relaţia pe care o ai cu persoana pentru care ai cumpărat florile, poţi alege ca buchetul să fie livrat de curier diect la destinatar, sau de preferat să îl primeşti tu şi să îl oferi personal. De exemplu Maison d’Or oferă o gamă largă de buchete de flori impresionante din care să alegi. Sau poţi opta tu pentru o combinație realizată din florile preferate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.