5 motive pentru care să oferi cadou flori la cutie

0

Florile aduc bucurie, indiferent de ocazie. Însă nu doar combinația de flori care formează un buchet este importantă ci și modul în care acestea sunt ambalate și oferite. O alternativă modernă și în același timp de efect este reprezentată de acele cutii cu flori elegante şi uşor adaptabile oricărui tip de eveniment.

De ce să oferi flori la cutie?

flori la cutie

Ambalajul este cu adevărat elegant

Dacă doreşti să impresionezi plăcut pe cineva şi să îţi prezinţi într-un mod elegant respectul şi preţuirea, atunci poţi opta pentru buchete de flori în cutie. Acest tip de buchet mai mult ca sigur nu va trece neobservat, iar persoana care îl va primi se va simţi cu adevărat specială şi va aprecia faptul că eşti atent la toate detaliile.

Pot fi oferite atât femeilor cât şi bărbaţilor

În funcţie de eveniment sau relaţia cu destinatarul, florile la cutie pot fi oferite atât femeilor cât şi bărbaţilor. Scrie undeva că doar femeile ar trebui să primească flori? Din câte ştiu eu această „lege” nu există în nici un cod de bune maniere. Iar dacă este, atunci această „teorie” ar trebui rescrisă. Dacă este ziua unui bărbat din familie sau acesta tocmai a obţinut un premiu important, mai mult ca sigur se va bucura de acest simbol al recunoştinţei.

Element decoreativ

O cutie cu flori este uşor de adaptat oricărui tip de design interior, încadrându-se uşor ca element de decor şi însufleţind pe această cale orice încăpere. Dacă iubeşti florile proaspete, nu aştepta să primeşti. Îţi poţi comanda o astfel de cutie ori de câte ori doreşti să îţi împrospătezi încăperea. În plus nici nu vei avea timp să te plictiseşti deoarece poţi opta pentru diferite combinaţii de flori şi culori.

Florile rezistă mai mult

Spre deosebire de buchetele clasice, florile la cutie rezistă mai mult, oferind un plus de bucurie persoanei iubite. Plusul de prospeţime se datorează faptului că aranjamentul floral este fixat pe un burete special, îmbibat cu diferite substanţe care menţin florile prospete cât mai mult timp. Astfel frumuseţea lor nu va păli la scurt timp după ce au fost aduse în casă. În plus, acest tip de burete permite ca buchetul să fie mai uşor de îngrijit, hidratând în permanenţă florile. În acelaşi timp, persoana care va primi un astfel de cadou nu va fi nevoită să îi schimbe periodic apa pentru a rezista cât mai mult.

Cutiile sunt practice şi mai uşor de transportat

Este adevărat că gingăşia florilor necesită mai multă atenţie în timpul transportului, însă dacă optezi pentru flori in cutii vei şti că acestea vor ajunge întregi la destinatar chiar dacă tu în general eşti o persoană puţin mai neîndemânatică. Spre deosebire de buchetele clasice, florile în cutie rămân fixate în burete, iar cutia va susţine fiecare floare în poziţia în care a fost aşezată.

Ţinând cont de aceste aspecte, alegând flori la cutie vei scoate în evidenţă rafinamentul şi eleganţa care te reprezintă şi vei lăsa o impresie plăcută indiferent de ocazie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.