5 tipuri de stickere decorative care pun în valoare orice locuință

1

Știi momentul acela în care te-ai mutat în casă nouă după ce tocmai ai terminat de renovat, iar privind pereții proaspăt zugrăviți ai simțit că de acolo lipsește ceva? Te gândești la faptul că acel spațiu dacă ar rămâne așa, parcă întreg decorul ar fi mult prea banal, chiar dacă mobila te-a costat o avere. Soluții pentru a îl umple? O etajeră încarcă prea mult spațiul. Fotografii de familie ai deja înșirate pe alt perete. Icoana și ea veghează din locul potrivit. Soluția salvatoare este reprezentată de stickere decorative! De exemplu, pe mumkinpumpkin.ro găsești o gamă largă de stickere perete pentru întreaga familie. Ai de unde alege, astfel încât toată familia să fie mulțumită.

Stickere decorative pentru camera copilului

Înainte de a ne gândi la ce ne place nouă, ne gândim la copii. În general, înainte ca un copil să vină pe lume, camera noului membru va trece printr-o serie de transformări.  Pentru o cameră de bebeluș, în funcție de sex și preferințele avute, poți opta pentru stickere cu diverse imprimeuri drăguțe care să atragă atenția micuțului atunci când se află în cameră.

În funcție de vârsta, există mai multe modele de stickere pentru copii. Cele mai iubite sunt cele cu personaje din desene animate, stickere cu animăluțe, flori sau cele fosforescente. La fel de apreciate sunt și stickerele personalizate cu numele copilului, cele educaționale cu  litere, cifre, culori, stickere tip tablă de scris cu creta sau mult iubitul mai ales de părinți – grafic de creștere!

Stickerele sunt ușor de aplicat pe perete. Poți intreprinde această activitate împreună cu cel mic. Este o activitate plăcută, iar cel mic va fi bucuros să participe știind că va avea o cameră cu un decor original la care și-a adus personal aportul. Lasă-l să fie creativ și să lipească autocolantul punându-și imaginația la contribuție. Tu doar îndrumă-l. Garantat o să vă distrați, iar rezultatul nu poate decât să vă încânte.

Stickere decorative cu mesaje motivaționale

Mesajele motivaționale sunt ideale într-o societate în care ne lăsăm ghidați de stereotipuri. Un mesaj motivațional plasat strategic pe hol la intrare, te va ajuta să lași grijile la ușă și să pășești în locuință încrezător că mâine va fi mai bine. Și chiar va fi. Pentru că de cele mai multe ori ne lăsăm afectați de anumite circumstanțe sau de persoane lipsite de importanță. Iar toată energia asta negativă ne influențează negativ și ne face să vedem lucrurile dintr-o perspectivă pesimistă.

De multe ori avem nevoie de un zâmbet, o vorbă bună sau o încurajare. Iar dacă noi oamenii am uitat să zâmbim, măcar de încurajări să avem parte. Chiar dacă acestea vin din partea unui perete rece. Din punctul meu de vedere, acest tip de stiker este o inovație psihologică. Pentru că orice schimbare pornește din interiorul nostru. Trebuie doar să vrem, trebuie doar să credem! Însă cum îl alegem pe cel potrivit? Fără grijă, dacă cauți un astfel de stiker nu va trebui să îl alegi tu pe el. El te va alege pe tine.

Cu ajutorul acestuia îți vei aminti în fiecare clipă cât de important ești și că orice ar fi, meriți să fii fericit!

Stickere decorative inspirate din natură

Vrei să aduci un colț de natură într-o cameră anume? Poți spune că problema poate fi rezolvată cu o floare, însă dacă temperatura și lumina naturală din acel colțișor al camerei nu îi permit dezvoltarea, atunci un stiker 3D sau un fototapet poate fi cea mai potrivită  soluție.

Astfel vei aduce mai aproape valurile mării, te vei lăsa mai ușor purtat pe aripi de vânt, vei admira frumusețea unui câmp cu flori, fluturi sau albinuțe sau te vei bucura de liniștea unei păduri de fag chiar din camera ta.

Stickere decorative pentru pasionații de artă

Dacă iubești muzica și vrei ca această pasiune să se transpună din sunete în imagini, atunci un portativ pe perete, o chitară sau orice alt tip de imagine care să te inspire sau motiveze reprezintă cea mai bună alegere indiferent dacă profesezi în industria muzicală sau ești doar o persoană care iubește să asculte muzică în orice clipă.

stickere decorativeAceastă categorie este valabilă pentru orice domeniu artistic sau pentru a scoate în evidență hobby-urile pe care le ai.

Stickere decorative cu motive abstracte

Stickerele pentru perete alese în general spun multe despre personalitatea ta. Ești un geniu neînțeles, o persoană complexă sau un adevărat lider? Alege un stiker de perete care să te inspire, să te reprezinte și care să-ți pună în valoare personalitatea. Autocolantul îl poți lipi fie acasă, fie la birou.

În privința duratei de viață, nu trebuie să îți faci griji. Stickerele sunt special create pentru a te bucura  de ele cât mai mult timp. Rezistă chiar și câțiva ani, până la următoarea zugrăveală sau până când te-ai plictisit de modelul ales.

Cum se montează stikerul pe perete?

Ce trebuie să știi înainte de a te apuca de treabă? Stickerele de perete nu au aderență dacă peretele a fost vopsit cu vopsea lavabilă cu teflon sau silicon. Pot fi aplicate pe un perete vopsit cu vopsea lavabilă simplă, indiferent de culoare sau pe mobila din pal, oferind în acest fel personalitate nu numai peretelui ci și dulapului.

Procedeul de montare al stikerului pe perete este foarte simplu.

  1. Primul pas este curățarea suprafeței pe care vei lipi autocolantul. Trebuie să ai grijă ca suprafața să fie curată și perfect uscată.
  2. Vei dezlipi cu atenție autocolantul de pe hârtia suport.
  3. Vei aplica stikerul pe mobilă sau perete conform indicațiilor care îl insoțesc.
  4. Presează cu grijă autocolantul pentru a îl fixa și pentru a înlătura eventualele bule de aer.
  5. Bucură-te de rezultatul obținut!

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.