4 momente în care un buchet de flori te va scoate din încurcătură

1

Florile sunt un simbol al frumuseții, purității, sincerității, aprecierii și iubirii. Astfel s-au transformat în cel mai accesibil și răspândit dar, fie că este oferit la o anumită ocazie, sau pur și simplu fără un motiv. Dacă vrei totuși să impresionezi cu adevărat, optează pentru buchete de flori in cutie!

Flori poți oferi oricând, însă există anumite momente speciale în care un buchet de flori este mai mult decât o opțiune. Nu este nici o obligație, dar este o lege nescrisă care ar trebui respectată.

E ziua ei, ziua voastră, Dragobete, Sfântul Valentin!

E ziua ei, dar ai uitat. Da, nu e prea frumos dacă te gândești că ea ți-a planificat ziua în amănunt și ți-a organizat cea mai reușită petrecere ever. Deja e ora 4 p.m., iar tu ai ieșit de la job cu sentimentul de vinovăție că abia acum o oră ai  realizat ce zi este. Nici o cuprindere matinală, nici un sărut, nici măcat un apel. E clar că dacă te vei duce acasă cu mâna goală îi vei strica în mod sigur ziua! Ce e de făcut? Alege cel mai frumos buchet de flori la cutie. Nu uita că persoana iubită nu e o colegă sau cineva pe care doar apreciezi. Merită mai mult. Ca să ieși drept din această situație, treci și pe la o agenție de turism și alege un sejur în doi acolo unde îți tot spunea ea că ar vrea să mergă în vacanță. Astfel îi vei spune că ai vrut să îi faci o surpriză și cu siguranță îți va ierta „scăparea”.

Ai greșit și vrei să îți ceri iertare

Cine nu greșește? Dacă ai călcat grav pe bec atunci află că nu se face primăvară cu o floare. Nici măcar cu un buchet. Însă dacă ești sincer și arăți cu adevărat cât de rău îți pare pentru greșeala comisă, atunci discutați deschis și cere-ți iertare. Tu cunoști mai bine persoana de lângă tine. Nu te duce din prima clipă cu florile, pentru că riști să le expedieze direct la gunoi. Vei lăsa impresia că vrei să cumperi iertarea. Mergi cu inima deschisă, iar abia atunci când primii pași spre împăcare au fost făcuți, comandă-i una sau mai multe cutii cu flori.

A câștigat un premiu

Un premiu câștigat mai mult după multă trudă trebuie „răsplătit” cumva. Simplele felicitări în acest caz nu sunt suficiente, iar tu trebuie să fii cumva pregătit, mai ales dacă ai încredere în capacitățile ei. Și cum vorbim de un eveniment special, poți opta pentru flori în cutii. Aranjamentul este mult mai elegant, mai ușor de transportat și rezistă mai mult decât un buchet de flori obișnuit. Dacă totuși a participat, dar nu a câștigat, buchetul de flori se poate transforma într-un „premiu de consolare” care să o încurajeze și motiveze. Împreună la bine, dar și la greu… remember?

Tocmai ai devenit tătic.

Da, nu e voie cu flori în rezervă. Dar o cutie mare cu flori tot merită. Dacă nu i le oferi în ziua în care a născut, atunci când va ieși din spital obligatoriu! Pentru a se bucura de gingășia florilor cât mai mult timp optează pentru flori in cutii de la Maison d’Or!

1 COMENTARIU

  1. Iubesc florile, ba chiar se poate spune că sunt o slăbiciune a mea. Prefer să primesc flori decât să primesc orice alte lucruri. Practic eu nu vreau parfumuri, haine, cosmetice cadou… Eu vreau flori. Tot timpul. 😀
    Mă bucur că prietenul meu șttie chestia asta și are grijă de mine ^_^.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.