3 situatii in care inchirierea unui automobil in orasul tau poate sa fie o decizie inspirata

1

Nu este niciun secret in faptul ca mobilitatea omului este data, intr-o foarte mare masura, de masina. Intr-un oras precum Bucurestiul, spre exemplu, lipsa unei masini poate sa insemne ore intregi petrecute in mijloacele de transport in comun sau pe jos. Este adevarat ca si din spatele volanului se simte destul de puternic aglomeratia, insa per total, o masina asigura flexibilitatea.

Majoritatea bucurestenilor au o masina proprie, pe care o folosesc ori de cate ori trebuie sa se deplaseze pe distante mai mici sau mai mari. Putini sunt cei care se gandesc la inchiriere, in detrimentul achizitiei, chiar daca in multe situatii o astfel de solutie se dovedeste mult mai eficienta atat pentru beneficiarul final, cat si pentru societate.

Analizand la rece, exista o multime de motive pentru care un bucurestean ar trebui sa apeleze la o firma de inchirieri auto din Bucuresti, iar expertii de la kamoauto.ro au facut o lista cu situatiile in care o astfel de solutie este foarte rentabila.

automobil

1. Atunci cand masina este folosita doar pentru iesirile din oras

Chiar daca Bucurestiul nu sta perfect la capitolul mijloace de transport in comun, acest lucru nu inseamna ca nu exista bucuresteni care folosesc zilnic metroul, tramvaiul sau autobuzul. In punctele cheie ale orasului exista o gura de metrou sau cel putin un tramvai rapid, ceea ce face transportul in comun mult mai rapid decat automobilul.

Pentru bucurestenii care merg la munca cu metroul, o firma de inchirieri masini Bucuresti poate sa fie solutia perfecta, cu avantaje multiple:

  • Economii de bani. Nu trebuie sa se achizitioneze masina si nu trebuie sa se plateasca tot felul de taxe si asigurari;
  • Economie de spatiu. Cu siguranta, locurile de parcare reprezinta o problema grava in Bucuresti. Daca mai multi oameni ar folosi masini inchiriate, lucrurile ar sta ceva mai bine.
  • Flexibilitate. Firmele de inchirieri ofera o flexibilitate din ce in ce mai mare, ducand masinile aproape in orice loc de preluare.

2. Cand sofatul este o pasiune

Multi soferi conduc pentru ca pur si simplu le place sa se simta in spatele unui motor puternic. Cand condusul este mai mult o pasiune, decat o necesitate, inchirierea automobilului da posibilitatea alegerii unor modele excelente de masini.

3. Cand propria masina este stricata

O a treia situatie este cea in care propriul automobil este in service. Pentru a acoperi necesitatea de deplasare, firmele de inchirieri auto pun la dispozitie masini de inlocuire, care pot sa faca fata fara probleme provocarilor.

Statistic, din ce in ce mai multi oameni apeleaza la inchirieri auto, in conditiile in care evolutia societatii este directionata spre impartirea bunurilor, nu spre achizitia lor. Trebuie sa recunoastem ca ideea de inchiriere aduce o multime de avantaje:

  • Duce la economii de bani si de timp;
  • Duce la micsorarea poluarii;
  • Le aduce avantaje celor care iubesc masinile.

Astfel, inainte de achizitia unei masini oricine ar trebui sa se gandeasca daca merita.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.