Pink Touch – manichiura simbol care salvează vieţi

0

Am un deosebit respect faţă de brand-urile care se implică în diferite campanii sociale sau de informare şi conştientizare. Impactul este mult mai puternic dacă vocea este una care are un cuvânt de spus atât în social media cât şi în industria frumuseţii.

Astfel Melkior România, împreună cu Fundaţia Renaşterea au iniţiat o campanie de conştientizare a importanţei auto-examinării periodică a sânilor în vederea depistării din timp a nodulilor cancerigeni. Prevenţia e cel mai eficient tratament, iar depistarea precoce a unei posibile probleme chiar salvează vieţi.

Pink Touch Melkior

Pentru a le aminti femeilor de auto palparea lunară a sânilor şi de controalele medicale periodice, Melkior şi Fundaţia Renaşterea au creat Pink Touch – o manichiură simbol, menită să le amintească femeilor de importanţa acestor proceduri simple care pot face diferenţa dintre viaţă şi moarte.

Din păcate în România mor anual în jur de 3000 de femei, rata mortalităţi fiind cu 25% mai mult decât în alte ţări ale Uniunii Europene. Asta din cauza faptului că în România nu există un program naţional de screening menit să depisteze din timp nodulii maligni. La asta se mai adaugă lipsa de informare şi situaţia financiară a anumitor femei sau pur şi simplu ignoranţa.

Ideal ar fi ca anual fiecare femeie să îşi facă un control medical anual, iar lunar să îşi auto-palpeze corect sânii astfel încât dacă vor depista apariţia unor noduli să efectueze imediat un control medical amănunţit.

Susţine şi tu campania #pinktouch cumpărând acest kit, iar dacă vei purta o manichiură simbol Pink Touch vei beneficia de 15% reducere pentru o mamografie sau ecografie la Centrul Medical de Excelenţă Renaşterea.

Kit-ul Pink Touch este format din:

– oja lucioasa pink tuch 4,5 ml
– oja MK lucioasa Pink for life 4,5 ml
– lac de baza si protectie 2 in 1 4,5 ml
– folie de decor adeziv pentru unghii pinktouch
– manual de instructiuni de palpare a sanilor.

Kit-ul Pink Touch costă doar 29,90 lei şi poate fi achiziţionat online de aici sau din orice magazin Melkior din Bucureşti şi din ţară.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.