5 motive pentru care soluțiile ERP merită implementate în companiile mici și medii

0

Dacă ești deținătorul unei companii mici sau medii, probabil îți sunt deja familiare problemele legate de soft-urile utilizate. Fiecare afacere are propriile nevoi și nu există o soluție ideală pentru soluționarea problemelor fiecăreia dintre acestea. Pe măsură ce se dezvoltă, majoritatea companiilor sfârșesc prin a îmbina o varietate de soluții software și aplicații, pentru a ajunge la o varianta care să vină în întâmpinarea nevoilor lor, dar care nu este nici pe departe soluția ideală.

Tot mai multe organizații se îndreaptă către soluțiile ERP pentru a integra toate procesele și datele lor într-un sistem unic. Chiar dacă au fost asociate inițial organizațiilor mari, soluțiile ERP sunt adoptate în ultimii ani de antreprenorii care își doresc ca firmele lor să funcționeze la nivelul companiilor mari.

erp

Din ce în ce mai mulți antreprenori aleg SAP Business One, o soluție ERP completă oferită de System Innovation România, partener SAP România. Pentru soluția ERP, SAP Business One, compania oferă servicii de consultanță și implementare organizațiilor medii și mici.

Dacă la nivelul organizațiilor mari nu mai este un mister multitudinea de beneficii adusă de implementarea unui ERP, iată 5 motive pentru care merită să implementezi sistemul ERP și în companiile mici și medii:

  1. Costuri operaționale mai mici.

Poate cel mai important motiv care ar convinge deținătorul unei companii mici să adopte un sistem ERP este că acesta contribuie la reducerea costurilor operaționale globale. Utilizând un software la nivel de companie și nu o gama largă de aplicații la nivelul fiecărui departament, compania poate economisi timp și bani și reduce erorile umane. Chiar dacă inițial investiția într-un ERP poate fi substanțială, companiile mici și medii economisesc într-un timp foarte scurt sume considerabile, amortizand astfel costurile rapid.

  1. Soluție personalizabilă.

Sistemul ERP este de obicei construit cu module personalizabile.Toate modulele sunt gândite pentruo integrare perfecta nevoilor afacerii tale, ceea ce face ca sistemul să fie ușor de învățat și de utilizat. În funcție de cerințe, companiile mici pot beneficia de o soluție personalizată, pentru o funcționare corectă și eficientă.

  1. Flux de date îmbunătățit.

Companiile care se dezvoltă rapid se confruntă adesea cu probleme atunci când departamentele acestora au stocat de-a lungul timpului datele în locuri diferite. De exemplu în unele cazuri datele despre stocuri sunt păstrate într-un program, iar datele financiare în altul. Cu o soluție ERP poți păstra toate datele într-un singur sistem, utilizatorii având acces la acestea rapid și foarte ușor.

  1. Productivitate și colaborare.

Când datele companiei tale sunt ușor accesibile tuturor departamentelor simultan, angajații sunt împuterniciți să acceseze informațiile de care au nevoie, fără a mai fi nevoiți să apeleze la angajații din alte departamente, care cunosc soluția software. În multe dintre cazuri, această creștere a productivității le permite companiilor mici și medii să evite angajarea unor noi persoane pentru procesarea documentelor. Doar cu aceste economii, poți recupera rapid investiția într-un soft ERP.

  1. Proces decizional îmbunătățit.

Un sistem ERP îți va asigura posibilitatea de a accesa datele companiei atunci când ai nevoie de acestea, dar și convingerea că sunt actualizate. Mai mult decât atât, soluția ERP crește considerabil tipurile de informații utile pe care le poți include în rapoarte, ceea ce conduce la o analiză eficientă și corectă și un proces decizional îmbunătățit.

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.