Tu dacă ai avea șansa să-ți croiești încălțămintea, cum ar fi?

3

De câte ori nu ți s-a întâmplat să-ți placă enorm de mult un model de pantofi sau cizme, dar să nu fie disponibil pe mărimea ta. Sau să îți placă mult croiala, însă nu și culoarea? Cu certitudine de multe ori! Ei bine, Select Shoes, un brand românesc de succes, îți oferă șansa de a alege tu tipul de încălțăminte, modelul, culoarea preferată, tipul de piele naturală sau detaliile de pe încălțăminte. Astfel te vei bucura de fiecare dată de confort și pantofi pe placul tău! Practic vei avea parte de încălțăminte perfectă. Sau poți alege din modelele de pantofi de damă disponibile pe site.

Cine poate comanda astfel de  încălțăminte?

Aici e partea frumoasă! Oricine. Dacă ești o persoană care știe ce vrea, sigură pe tine și cu puțin simț estetic, cu siguranță nu vei da greș.

Dacă ești o viitoare mireasă și îți dorești o pereche de pantofi frumoși și comozi, atunci nu ezita să plasezi o comandă și să alegi perechea perfectă de conduri în care să te simți confortabil și care să îți scoată în evidență frumusețea piciorului.

Poate o să vi se pară ciudat, dar sunt persoane care din naștere au un picior puțin mai mare decât celălalt. Chiar dacă nu este vizibil, pentru persoana în cauză alegerea pantofilor reprezintă o mare problemă. În acest caz, dacă o intervenție chirurgicală este exclusă, există două variante pentru un plus de confort: ori alegi două perechi de pantofi de două numere diferite ori îți faci pantofi pe comandă. Între cele două variante, a doua este cea mai potrivită, mai ales pentru bugetul familiei.

De ce trebuie să ții cont atunci când plasezi o comandă online?

  • Ei bine, plasezi comenzi doar pe site-urile care oferă transparență.
  • Unele magazine online oferă clienților posibilitatea de a împărți și cu alți clienți experiența lor, așa că au deschisă o secțiune de review. Analizează cu atenție și acea secțiune.
  • Citește cu atenție descrierea produsului și analizează cu atenție fiecare poză cu perechea de pantofi preferată
  • Analizează cu atenție tabelul de mărimi în cazul în care îți e teamă să cumperi un produs nepotrivit.

Dacă ții cont de toate aceste aspecte, atunci cu siguranță nu vei da greș atunci când vei plasa o comandă și vei fi pe deplin mulțumită de produsul primit!

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. buna treaba asta cu pantofii la comanda pentru ca eu de exemplu am piciorul lat si imi gasesc foarte greu pantofi sau ghete care sa imi placa si in care sa ma simt bine. Pentru mine e foarte important ca incaltamintea sa fie confortabila si sa nu imi faca probleme la picioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.