4 COMENTARII

 1. Eu sunt blogger, nu firmă. Și totuși tocmai mi-am făcut un logo. Nu am apelat la cineva din domeniu deoarece am zis să-mi încerc întâi propriile puteri creative. Vom vedea dacă am și reușit! 🙂
  Un logo este absolut necesar iar cineva cu experiență va fi un real ajutor. Nu procedați ca mine dacă nu credeți că puteți înfrunta ca și o stâncă criticile venite de unde nici nu te aștepți! 🙂

  • Si pentru bloggeri este important un logo. Initial si eu imi facusem unul, insa era cam uratel. Cel pe care il am acum e facut de un profesionist. BTW si un blogger pasionat de grafica, design, cu imaginatie bogata si ceva cunostinte solide de marketing poate face un logo profesional. Insa in cazul brandurilor vorbim de alt nivel. Imaginea va deveni inclusiv marca inregistrata si vor fi anumite elemente de identificare foarte bine delimitate. In plus un astfel de logo va fi creat cu ajutorul unor aplicatii cu licenta sau cu ajutorul unor echipamente speciale. (placa grafica e una din ele). Nu putem crea un logo pt un brand din imagini de pe net, fie ele si free. Poate doar imagini cumparate integral (toate drepturile asupra imaginii sa ii revina brandului).
   L.”P.S.” Fain logo, insa prea gri…pare trist… nori de ploaie, melancolie… Cuvantul nori nu se distinge, desi cred ca ai vrut sa porneasca fiecare linie care formeaza norisorul din cate un cuvant. O pata de culoare ar fi schimbat oleaca imaginea. Era mai ok albastrul cela, insa daca era unul mai inchis, iar omuletul in viziunea mea ar fi fost portocaliu ca sa existe un contrast si asezat cumva in spatele norilor, dar nu cu laptopul in mana. De ce portocaliu? Culoare calda in contrast cu albastrul norilor, care sa sugereze soarele la rasarit sau apus.
   O alta varianta ar fi fost sa scrii „dincolo de nori” fix dincolo de nori. Tot asa… sa existe un contrast intre text si pictograma.

 2. stiu ca e important sa ai un logo bun, dar nu am investit pana acum in asta. Mi-am facut un logo simplut pe un site gratuit si il folosesc pe asta pentru ca nu castig atat de mult din blogging, cat sa-mi permit sa mai investesc si in logo. Cu firmele e alta treaba.

 3. Si mie mi se pare foarte important ca o firma sau un blog sa aiba un logo frumos, care iti ramane involuntar in minte. Pana acum nu am apelat la o agentie specializata. Ma gandeam sa astept sa imi vina mie o idee, insa acum recunosc ca ma gandesc mai degraba sa apelez la cineva cu experienta in domeniu, intr-un viitor apropiat. Asta pentru a fi sigura ca iese ceva profi.
  De altfel, imi place mult logo-ul tau. Simplu, dragut si de efect. Imi amintesc ca am intrat la tine pe site acum mai multe luni si mi-a ramas in minte albinuta. Acum am ajuns intamplator aici si mi-am dat dat seama ca mai intrasem la tine pe site.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.