Un curs de gastronomie este fix ce îmi lipsește

2

Se spune că dragostea trece prin stomac. Nu știu cât de mult se aplică în cazul meu. Știu doar că atunci când am poftă să mănânc ceva îmi pregătesc… sau îmi  comand. Și mai știu că soțul meu preferă mâncarea gătită de mine, chiar poate nu e mereu la nivelul așteptărilor lui. De parcă ar putea contesta ceva… 😀 Sunt conștientă de faptul că nu sunt o expertă în gătit, însă îmi dau silința.

Nu pot spune că gătesc doar de nevoie. Am perioade când sunt turist în bucătărie, dar și perioade când greu mai pot fi scoasă de acolo. Mai ales când începe emisiunea mea preferată Chefi la Cuțite.

Obișnuiesc să mă uit destul de des și la emisiuni culinare de la TV sau pe canalul de YouTube al Jamileișiși  încerc să aplic și eu acasă. Nu îmi iese de fiecare dată. Acesta este motivul pentru care mi-am propus ca anul acesta să mă înscriu la cursurile de gastronomie CulinaryOn! Aceste cursuri pot fi făcute atât de bucătari cât și de amatori. Mai mult decât atât, te poți înscrie împreună cu toată familia. Cine știe ce MasterChef zace în bărbat, iar el mă roagă să îi gătesc eu. Parcă îl și văd venind acasă cu un trofeu de mare bucătar!

CulinaryOn oferă șansa persoanelor care se înscriu la aceste cursuri să învețe de la profesioniști, să își dezvolte pasiunea și în același timp să se distreze!

Vestea bună este că nu doar persoanele fizice pot solicita astfel de cursuri ci și persoanele juridice care vor să organizeze un team buiding culinar! Astfel, dacă ești proprietarul unui restaurant, bar, hotel sau pur si simplu activezi în alt domeniu dar ai în echipa ta personal pasionat de bucătărie îți poți trimite angajații la un team building  în care aceștia să învețe și să se distreze în același timp. Aceștia se pot bucura de diverse jocuri interactive prin intermediul cărora să-și exploreze creativitatea și să-și îmbunătățească simțul practic și spiritul de echipă. Vă puteți distra organizând diferite concursuri cum ar fi cel mai haios plating pentru un desert, cea mai mare sarma sau cele mai lungi macaroane.

curs de gastronomie

De ce să te înscrii la un curs de gastronomie?
  • pentru a învăța de la profesioniști tehnici de gătit
  • pentru a învăța să gătești sănătos și gustos
  • pentru a te integra ușor într-o echipă
  • pentru a-ți dezvolta imaginația și creativitatea
  • pentru a cunoaște oameni care împărtășesc aceeași pasiune
  • pentru a te distra

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. cred ca oricare dintre noi, gospodinele invatate cu tocanite si ciorbe, are ce invata de la un curs de gastronomie. Eu as participa mai mult pentru a invata sa prezint altfel mancarea. Daca la preparat ma mai pricep cat de cat, la plating sunt praf.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.