De ce sa alegem un serviciu rent-a-car?

1

De ce intr-adevar? Pentru ca este accesibil oricarei persoane care are carnet de sofer si pentru ca ne ofera mai multa libertate decat orice alt mijloc de transport, pe distante scurte sau lungi. Cu o masina personala putem multe lucruri. Putem pleca de acasa oricand, oriunde vrem, putem lua pe cine dorim, putem pune in ea orice lucruri dorim, bagaje de mari dimensiuni, care intr-un tren sau autocar ar fi creat aglomeratie si disconfort.

Putem inchiria o masina extrem de usor, in cateva minute. Si putem face asta de acasa, de pe strada, de la munca, de oriunde, telefonic sau online iar masina aleasa ne va fi adusa unde vrem noi, in orasul din care am inchiriat-o. Tuturor celor din Cluj sau celor care merg acolo si au nevoie de o masina le recomand VAG24, o firma de inchirieri auto profesionista, care ofera aceste servicii de ani buni, la cele mai inalte standarde. Firma are un raport calitate/pret excelent, ceea ce o face alegerea multor persoane. Oricine isi poate permite sa inchirieze o masina de aici, folosind una dintre metodele mentionate anterior. Masina poate fi ridicata din orasul Cluj sau de la aeroportul Avram Iancu, de la un reprezentant al firmei, sau direct de la sediul firmei.

VAG24

Multi ar considera ca este necesara o verificare amanuntita a masinii inainte de a o inchiria, dar nu este cazul si la VAG24 pentru ca toate masinile sunt verificate de catre specialisti dupa terminarea unui contract de inchiriere. Astfel ca probleme tehnice nu vor aparea. Iar cele de alta natura sunt remediate. Toate masinile oferite spre inchiriere de VAG24 sunt echipate cu motoare Diesel care au un consum mai mic de carburant, astfel ca soferii vor cheltui mai putini bani pe carburand, un lucru bun pentru cei care parcurg distante mari. Totodata, masinile sunt dedicate atat persoanelor fizice cat si celor juridice, fiind posibil pentru o firma sa incheie un contrat cu VAG24 pentru inchirierea anumitor masini. Clientii au posibilitatea de a prelingi contractul de inchiriere chiar si in timp ce acesta este activ, un aspect care se poate dovedi foarte important uneori.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.