5 motive care te vor convinge să optezi pentru aparataj modular

2

Poate te-ai întrebat de ce ar trebui să optezi pentru un aparataj modular în detrimentul celui clasic. Ei bine, tehnologia e evoluat, iar noi odată cu ea.

În ultimul timp industria imobiliară s-a dezvoltat incredibil de mult. Și aici nu fac referire doar la numărul impresionant de case noi construite ci și la calitatea construcției, a finisajelor, a designeului. Se pare că românul a început să pună un preț deosebit pe calitate și confort.

Cei mai mulți au decis să-și îndeplinească visul, construindu-și casa mult dorită, pornind de la propria idee în materie de design, iar asta nu poate fi decât un lucru foarte bun, mai ales atunci când plăcutul se îmbină perfect cu utilul. Până la urmă casa nu e un simplu loc în care să locuiești, ci un adevărat cămin.

Dacă tot te-ai decis să construiești o casă nouă, sau ai decis să o renovezi pe actuala, ține cont și de calitatea aparatajului electric.

Energia electrică a devenit parte din viața noastră, iar din acest motiv, atunci când vine vorba de aparataj electric, ne gândim în primul rând la siguranță, calitate și confort. Un aparataj modular îți va permite să te bucuri de o serie de avantaje pe care un aparataj clasic nu ți le poate oferi.

aparataj modular vimar
Sursă foto: Facebook eMenatwork

Fiabilitate – cuvântul cheie pentru aparataj modular

Când vine vorba de tot ce înseamnă componentele unui astfel de aparataj: doze, rame, ornamente, întrerupătpare, prize modulare, aparatajul modular reprezintă cea mai bună soluție în ceea ce privește siguranța întregii instalații pe termen lung.

Design modern, inovator

aparataj modular vimar

Aspectul general al locuinței este un alt standar de care fiecare din noi ținem cont. Un aparataj modular modern îmbină perfect utilul cu plăcutul. Astfel pe eMenatwork.ro găsești o gamă variată de prize modulare, doze modulare, variatoare, întrerupătoare modulare, rame ornament, rame suport, pe diferite culori, cu ajutorul cărora te vei bucura de un design modern și invator.

Pe  eMenatwork.ro găsești tot ce ai nevoie pentru un aparataj electric modern. Întraga gamă este produsă de unul din cei mai mari producători de materiale electrice. Este vorba de Vimar, un producător italian care a reușit să transforme banalele prize și întrerupătoare clasice în elemente cu personalitate.

Confort

Toți punem preț pe confort. Mai ales în zilele noastre, când standardele de trai au devenit din ce în ce mai ridicate, dar și pretențiile de a te menține la un anumit nivel destul de mari. Până la urmă spațiul în care locuim, trebuie să se muleze perfect pe nevoile noastre, iar din acest motiv alegerea unui aparataj modular care să cuprindă prize modulare, prize telefonice, prize pentru internet, prize TV sau chiar și port USB reprezintă cea mai bună alegere.

Sursa foto: emenatwork.ro

Întrerupătoarele modulare din gama de produse de la Vimar protejează și asigură o utilizare ușoară. Astfel, te poți bucura de o ambianță plăcută în locuință datorită variatoarelor care redau intensitatea luminii în funcție de preferințele pe care le ai. Spre deosebire de un întrerupător clasic, un întrerupător modular va scoate din anonimat orice încăpere, asigurându-ți tot confortul de care ai nevoie.

În ceea ce privește încastrarea în perete, Vimar vă pune la dispoziție diverse modele de doze aparataj modular cu până la 14 modele, în funcție de nevoile pe  care le ai sau spațiul utilizat. Astfel îți va fi mai ușor să te bucuri de tot confortul dorit.

Siguranță

Aparatajul electric modular vă oferă siguranță în ceea ce privește instalația electrică în orice încăpere din locuință. Mai mult decât atât, acestea pot fi instalate oriunde, chiar și în baie, unde nivelul de umezeală este mai ridicat.

Consum redus

Un aparaj modular îți oferă șansa să ai un control asupra consumului de energie prin monitorizarea permanentă a acestuia. Îți va fi mai ușor să reduci consumul atunci când ai în funcțiune aparate de care nu ai nevoie, chiar și de la distanță, doar printr-un simplu echipament conectat la internet și o aplicație special creată pentru a îți asigura tot confortul.

Astfel, dacă urmează să construiești o casă nouă, atunci alege o casă a viitorului și optează pentru un aparataj modular. Cu siguranță nu vei regreta această decizie.

2 COMENTARII

  1. cum nu ma pricep deloc la date tehnice, cel mai important avantaj pentru mine este cel legat de aspect. Am sa ma consult cu electricianul sa vedem ce zice, ca tot aveam renovari serioase in plan pe 2018.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.