Toys Plaza

0

Toys Plaza este un magazin online cu jucarii, cu peste 5000 de produse, pentru dezvoltarea abilitatilor copiilor. Toys Plaza vine in intampinarea parintilor care acorda o atentie deosebita educatiei copiilor, punandu-le la dispozitie o platforma online de unde pot comanda jucarii special concepute pentru a stimula inteligenta si creativitatea celor mici.

Toys Plaza

Orice jucarie este recomandata pentru un anumit interval de varsta. O jucarie poate fi periculoasa pentru copiii prea mici, sau din contra, neinteresanta pentru copiii mai mari. Recomandarile legate de varsta careia i se adreseaza jucaria respectiva trebuie respectate pe de o parte din motive de siguranta, si pe de alta parte pentru ca obiectul sa se bucure de succes si copilul sa se poata bucura de ea.

Echipa Toys Plaza  este in permanenta la curent cu noutatile din acest domeniu si isi doreste sa puna la dispozitia parintilor cele mai noi si inovatoare jucarii de la producatori cu o experienta vasta in educatia copiilor de orice varsta.

In general, jucariile sunt cele cu care copilul se poate juca si singur, in timp ce un joc e ceva mai complex si necesita mai multi parteneri. Exista totusi si jocuri care se pot juca individual, cum sunt cele de stimulare a logicii, care se adreseaza deopotriva copiilor si adultilor. Pentru un bebelus sau un copil mai mic de 3 ani, o jucarie este cea mai buna alegere pe care o poti face. Un copil care deja merge la gradinita si a inceput sa invete sa colaboreze si sa se joace impreuna cu alti copii va aprecia un joc pe tabla, sau un joc de constructii.

Conform expertilor in dezvoltarea copiillor, cele mai bune jucarii sunt acelea care incurajeaza dezvoltarea unor abilitati specifice, mai bune decat jucariile despre care se presupune ca imbunatatesc invatarea.

Adevarul este ca toate experientele dezvolta creierul. Secretul jucariilor cognitiv-educative este sa dezvolte un numar diferit de abilitati care sunt folosite in ultima instanta in maniere complexe mai tarziu in viata.

O gama larga de jucarii ii dau copilului posibilitatea sa invete si sa isi dezvolte abilitatile fizice, sociale, creative si intelectuale. Un joc ce presupune construirea stimuleaza capacitatile motorii si dexteritatea, abilitatea de a citi sau de a urma instructiunile, actionand pas cu pas precum si rabdarea de a termina o sarcina care dureaza mult.

Asadar, fie ca doresti jucarii senzoriale, de constructie, creative cat si de societate, stiintifice sau de logica, pe site-ul online Toys Plaza  le vei gasi pe toate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.