Mr.Finance – partenerul tău de încredere și sprijinul tău la nevoie

5

Viața are de fiecare dată atât suișuri cât și coborâșuri. Chiar dacă sunteți persoane chibzuite și drămuiți cu atenție fiecare bănuț, apar câteodată situații neprevăzute în care problemele financiare scapă de sub control.

În situații limită sunt persoane tentate să recurgă la metode necugetate de a obține rapid și ușor bani fără a se gândi la consecințe și la faptul că sunt multe alte metode legale și sigure de a obține banii necesari la nevoie. Asta este o greșeală care îți poate distruge efectiv viața, iar uneori pentru sume relativ mici ajungi să plătești sume uriașe de bani. În astfel de cazuri, informarea este cheia.

La cine apelezi atunci când ai nevoie urgent de bani?

Ideal ar fi ca toți să avem câte o mătusă singură, bogată și fără obligații, ascunsă pe undeva pe vreo insulă din Indonezia gata oricând să ne transfere în cont banii de care avem nevoie. Sau măcar rude care să ne poată sprijini din punct de vedere financiar în cazuri limită. Însă realitatea este alta. Nu toți avem șansa de a beneficia de susținerea financiară a familiei, mai ales că în zilele noastre cam toți ne confruntăm cu diverse probleme financiare.

În cazul în care ai nevoie urgent de bani, niciodată să nu cazi în capcana cămătarilor. Cel mai safe este să accesezi un credit rapid direct de la o instituție bancară sau un IFN. Totul este legal, iar dacă sunt respectate clauzele, atunci cu siguranță nu vor exista nici probleme.

Înainte de a semna un contract de împrumut, informează-te!

Mai mult ca sigur dacă te-ai confruntat cu situația în care ai avut nevoie de un împrumut ți-ai pus și întrebarea: „ce să aleg?”. În momentul de față există pe piața din România multe instituții bancare și instituții financiare nebancare gata să își ofere serviciile.  Fiind o ofertă atât de vastă, o persoană care are nevoie urgent de bani se va confrunta cu încă o problemă. Care din aceste instituții este mai avantajoasă?

Până la urmă, a te înhăma la un credit este un pas foarte important și serios, indiferent de valoarea sumei împrumutate.

Lipsa timpului este de obicei principalul dușman al oricărui debitor. Să bați la ușa fiecărei bănci pentru a solicita o oferă personalizată implică mult timp pierdut. Și asta nu e tot. Mai vorbim aici și de nivelul fiecăruia de a înțelege fiecare ofertă, de a reuși să le analizeze cu atenție avantajele și dezavantajele pentru a o alege pe cea mai bună.

Ce bine ar fi dacă ar exista o platformă care să adune într-un singur loc toate aceste oferte astfel încât orice persoană să le poată analiza cu ușurință, să le compare și să facă alegerea potrivită. Din fericire chiar există.

Mr.Finance

Cine este Mr.Finance?

Mr.Finance este o platformă online care a adunat într-un singur loc toate instituțiile financiare bancare și nebancare acreditate, astfel încât tu să poți analiza oferta fiecăruia. Bineînțeles că Mr.Finance nu o să pună în prim plan doar avantajele unui împrumut ci și dezavantajele și riscurile la care te expui în cazul în care din varii motive nu reușești să plătești ratele la timp.

Astfel, indiferent dacă ești interesat de un credit rapid, un leasing, un credit imobiliar, un credit prin programul „prima casă” sau un credit de nevoi personale, cu ajutorul lui Mr.Finance vei găsi mereu cea mai avantajoasă ofertă pentru tine. Și asta nu e tot. Cu ajutorul platformei vei afla informații și despre care bănci oferă cele mai avantajoase dobânzi la depozitele bancare și conturile de economii, astfel încât să știi unde se merită să-ți ții banii.

Ce tipuri de credite accesează românii și pentru ce

  • Credit imobiliar

Nevoia de independență și dorința de a lua viața în propriile mâini a dus la o explozie în acest domeniu. Chiar dacă sunt mai greu de obținut, creditele imobiliare rămân în continuare preferatele românilor. Cele mai căutate credite imobiliare sunt cele care fac parte din programul „prima casă”. De menționat că la un astfel de credit, unele bănci cer pe lângă girant și o asigurare suplimentară a locuinței, dar și o asigurare de viață pentru cel care solicită creditul.

  • Credit auto

Creditele auto sunt foarte populare în rândul consumatorilor. Majoritatea apelează la un astfel de credit mai ales atunci când vor să cumpere o mașină nouă sau atunci când au găsit mașina mult visată la un preț accesibil. Un credit auto vine însoțit întotdeauna și de obligația de a încheia și o asigurare de tip CASCO, asigurare care din experiență vă spun că este mai mult decât utilă.

  • Credit nevoi personale

Creditele de nevoi personale sunt mult mai ușor de obținut și sunt printre cele mai accesate tipuri de credit. Astfel, daca ai nevoie de bani pentru a mobila camera copilului, pentru a cumpăra un nou laptop, pentru finalizarea studiilor sau chiar pentru a merge în vacanța mult visată, un credit de nevoi personale este alegerea potrivită.

  • Credit rapid

Viața mereu ne oferă pe lângă surprizele plăcute și surprize neplăcute. Astfel ești pus în fața unor situații neprevăzute cărora ești nevoit să le faci față. În acest caz accesarea unui credit rapid online este cea mai bună alegere. Majoritatea persoanelor care apelează la astfel de credite o fac pentru a plăti diverse datorii cum ar fi plata unor facturi încărcate mai ales în perioada de iarnă. Sau pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi de sărbători. Sau și mai trist, în cazul în care au apărut anumite probleme de sănătate, iar tratamentul costisitor depășește bugetul familiei.

Indiferent de creditul ales țin să vă amintesc încă o dată să analizați cu atenție contractul înainte de a îl semna și să vă asigurați că ați înțeles toate clauzele astfel încât să respectați fiecare punct.

Fii informat și ai doar de câștigat!

5 COMENTARII

  1. Nu am apelat niciodata la camatari sau la alte surse neortodoxe, atunci cand am avut nevoie de bani ci doar la surse autorizate. Si am avut nevoie mereu, spre nesansa mea. E bine insa cand gasesti toate sursele si informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc, in astfel de cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.