Ce nu lipsește din geanta de voiaj a unei femei?

5

Geanta de voiaj a unei femei este ca un sac fără fund. Oricât de mică pare, în ea încape parcă tot Universul.  Paradoxal, femeia nu folosește nici măcar jumătate din obiectele pe care le cară, însă decât să îi lipsească mai bine să îi prisosească. Știți cum e karma asta… ai nevoie de un obiect fix atunci când nu îl ai.

Așadar, atunci când în autogară, gară, aeroport, la recepția unui hotel vedeți un geamantan uriaș, atunci să fiți sigur că acesta îi aparține unei femei. Să trecem la subiect.

Ce nu trebuie să-ți lipsească din geantă atunci când pleci în vacanță?

Haine și încălțăminte

Păi se poate altfel? Cât mai multe haine, fiecare cu perechea de încălțăminte potrivită. E clar că la fiecare călătorie, într-un astfel de geamantan este ticsit aproape tot șifonierul. Și culmea, de fiecare dată îți vei dori să îmbraci fix ce a lăsat acasă. Așa că ai găsit astfel un motiv în plus pentru a lua la pas mall-urile în căutarea altor ținute adecvate stării de spirit. Bineînțeles că aici e vorba de o exagerare. Când vine vorba de haine, întotdeauna sunt prea puține.

Produse cosmetice și de îngrijire

Sunt femei care nu ies nici să ducă gunoiul fără machiaj. Ce să mai vorbim de călătorii. Și sunt femei care au atât de multe produse cosmetice asupra lor încât poți să juri că au ajuns acolo nu pentru vacanță ci pentru a deschide un salon de cosmetică. Machiajul nu este doar un simplu „accesoriu” ci un adevărat stil de viață. Foarte importantă este în primul rând calitatea produselor, dar și prețul acestora. Aici găsiți de exemplu cele mai tentante reduceri la produsele cosmetice preferate.

Bineînțeles că pe lângă produsele de înfrumusețare, nu trebuie să lipsească nici cele de îngrijire (deodorant, periuță și pastă de dinți, demachiant, șampon, gel de duș, parfum etc). Chiar dacă hotelul pune la dispoziție gel de duș și șampon, dacă ești o persoană cu o piele mai sensibilă și care acceptă doar anumite tipuri de produse, atunci mai bine folosești produsele tale.

Cărți

Atenție! Aici nu fac referire la cărțile de joc. Găsiți destule în cazinouri. Chiar dacă nu vă vine să credeți, femeile iubesc să citească. Cititul chiar relaxează. Iar în vacanță pentru asta mergi, ca să te plimbi și relaxezi. Seara înainte de culcare, ziua pe plajă sau în alt loc din inima naturii, cititul unei cărți devine și mai plăcut. De aici puteți comanda multe titluri bune, gata să vă hrănească atât mintea cât și sufletul.

O trusă de prim ajutor

O femeie responsabilă va lua cu ea întotdeauna și o mică trusă de mic ajutor care să conțină plasturi, un mic dezinfectant și câteva medicamente uzuale luate pentru diminuarea durerilor, răului de mașină, problemelor digestive.

Gadgeturi

E greu să ne despărțim de tehnologie. Astfel, din geamantan nu ar trebui să lipsească laptopul, un aparat foto, încărcătoare, acumulator extern, mp3 sau alte dispozitive pe care le folosești zilnic.

Placa de păr, ondulatorul, peria de îndreptat părul

Chiar dacă se spune că nu e important cum îți stă părul, important este să fii dată cu ruj, nu e chiar așa. E drăguț poate doar pentru partener când te trezești dimineața ciufulită și cu părul zbârlit.

Bineînțeles, asupra ta trebuie să ai obligatoriu documentele de identitate (carte de identitate, pașaport), biletele de avion (dacă este cazul), bani, card cu disponibil suficient, asigurare medicală pentru țara în care călătorești și multă, multă voie bună!

 

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. la mine cartile si cosmeticele sunt de baza. Restul… uneori le mai uit. Norocul meu ca nu plec des sau pentru prea mult timp in voiaj. Nici cosmetice nu imi iau multe, dar produsele de baza, in varianta cat mai mica.

  2. Eu incerc sa minimalizez pe cat pot bagajul, indiferent ca e vorba de vacanta sau alta calatorie unde sunt nevoita sa stau cateva zile. Intr-adevar o carte si produsele cosmetice, minime, sunt pe primul plan, dar multe alte lucruri, prefer sa le cumpar, decat sa le car dupa mine.

  3. Cand erau mici copiii, aveam servetele uscate si umede, biberoane, scuteze, creme, apa plata, gustari sarate, jucarii, haine de schimb…portofel, chei si telefon.
    Acum am servetele umede si uscate, apa, portofel, chei, telefon, kindle, agenda, pix, diverse foi notate si uitate pe acolo 🙂 ))) …plus pelerine de ploaie pentru copii, romplast pentru eventuale julituri, guma de mestecat….cand imi aduc aminte am si un ruj sau un strugurel 🙂 ))))

  4. In geanta pun tot ce ai scris in articol, dar in cantitate mica. Nu se merita ca car tot dulapul dupa mine sau toata biblioteca. Nu merg in desert si daca raman sau am uitat ceva il pot cumpara.

  5. Sa fiu sincera pun in geanta toate ce ai scris in articol dar mai moderat,cu siguranta fiecare femeie ii place sa se vopseasc si tine la cosmeticile ei dar in masura mica nu merita sa cari toate cosmeticile,o carte,haine,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.