Care este definiția frumuseții?

7

Fiecare din noi putem defini frumusețea într-un mod diferit. Nu degeaba se spună că frumusețea stă în ochii persoanei care privește. Asta pentru că la nivel de subconștient cernem tot ce simțurile noastre ne transmit.

Persoanele superficiale se vor grăbi să asocieze frumusețea doar cu fizicul. Frumusețea însă este mai mult decât atât. Este un puzzle cu milioane de piese, care odată puse cap la cap formează un întreg. Este un ansamblu de idei care privite din diferite unghiuri reflectă frumosul.

Frumusețea nu are un anumit standard. Standardul e creat de om. Frumusețea este creată însă de natură. Totuși omul are capacitatea de a modela frumusețea atunci când natura dă câteodată greș. Însă omul e singurul care o face după anumite standarde. Natura însă nu…. natura se joacă cu ideea de frumusețe propagând în fiecare anumite caracteristici: carismă, jovialitate, fericire, încredere, putere, atitudine. Omul conturează doar forme și idei, restul aparținând altui spectru.

În ceea ce privește impactul vizual… frumusețea e schimbătoare. Vârsta și grijile își pun cel mai adânc amprenta asupra unei persoane. Iar odată cu trecerea anilor, nostalgia tinereții devine din ce în ce mai apăsătoare. Însă dacă reușim să depășim limitele impuse de minte și să ne ascultăm doar inima, atunci vom realiza că cel mai important este felul în care ne simțim. Dacă ne simțim tineri și frumoși în adâncul inimii, înseamnă că am ajuns la un nivel spiritual avansat, iar asta nu ar trebui decât să ne bucure. Demonstrăm astfel că frumusețea este doar o iluzie a propriei minți și că imaginea aceea de ansamblu este doar o viziune a unei anumite stări, nu ceva concret.

Vrei o schimbare? Nu ezita să o faci!

Dacă însă privindu-te în oglindă nu ești împăcată cu tine și simți nevoia unei schimbări sau îmbunătățiri a aspectului, atunci nu ezita să o faci. Ai de ales. Ori te accepți așa cum ești, ori îți oferi un cadou ție pentru trup și suflet. Îți dorești să ai parte de un tratament facial, rejuvenare facială, curățare facială pro skin, un tratament anticelulitic, un tratament pentru albirea dinților, epilare definitivă cu IPL, o mărire de bust, o nouă coafură, vrei să-ți schimbi culoarea părului, vrei un tatuaj sau orice altă schimbare care să te facă să te simți mai frumoasă decât ești, atunci mergi la un salon de specialitate și bucură-te de serviciul dorit.

Poți începe cu un tratament pentru ten într-un salon de înfrumusețare cum este acesta! Salonul oferă tratament facial de rejuvenare, antirid, anti-pete și anti acnee. Așa că ai toate șansele să îți evidențiezi trăsăturile faciale eliminând sau estompând factorii care îți pun în umbră frumusețea naturală.

Și dacă tot vorbim de estetică, trebuie să ne gândim la îmbunătățiri pe care să le aducem corpului nostru pe termen lung. Prima măsură la care mă pot gândi este epilarea definitivă cu IPL. Tratamentul este nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată. Eliminând în acest fel părul nedorit de pe corp vei economisi atât timp cât și bani. Astfel vei scăpa de grija firelor inestetice de pe corp.

Indiferent de alegerile pe care le faci, nu uita de următorul aspect! Dacă te simți frumoasă, vei transmite asta și celui care te privește.

 

7 COMENTARII

  1. ca sa fii frumos, trebuie in primul rand sa te simti frumos si da, uneori tratamentele de genul acesta chiar fac diferenta. Alt curaj si alta atitudine ai dupa ce trece prin tot felul de proceduri care sa te scape de colacei, de celulita, de parul nedorit.

  2. Cunosc oameni care fizic nu arata nu stiu cum, dar radiaza pur si simplu, ma fac sa ma simt mica in prezenta lor. Ma fac sa ii privesc cu admiratie si uimire. Asta numesc eu frumusete. Pe de alta parte, indiferent de aspectul fizic, o femeie nu are ce cauta cu par pe picioare. Epilare definitiva, ceara, lama, orice simti ca ti se potriveste este ok. Imi aduc aminte de o fata din liceu care purta mereu fuste scurte si nu se epila…nici macar mama ei nu a putut sa o convinga ca nu arata deloc ok blana pe picioare…

  3. Daca am ramane vesnic tineri, astfel de tratamente nu ar avea succesul pe care il au, de fapt.
    Daca este cazul si daca iti permiti, nu vad de ce nu ai apela la asa ceva. Nu doar ca rezultantul ti-ar imbunatati imaginea, dar ar creste si stima de sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.