Tu te-ai privit azi în oglindă? Când ți-ai spus ultima dată cât ești de frumoasă?

6

Se spune că frumusețea stă în ochii persoanei care privește. Dar de multe ori înseamnă mai mult decât atât! Frumusețea nu este doar un har cu care te naști, este un dar pe care știi să îl prețuiești și să îl pui în valoare. Frumusețea înseamnă atitudine, înseamnă să te simți bine în pielea ta, să ai încredere în tine și pășești cu siguranță pe oriunde te poartă soarta. Frumusețea înseamnă grijă și respet față de tine în primul rând. Dacă ție nu-ți place ce vezi în oglindă, atunci nu te aștepla ca altul să te placă. Frumusețea înseamnă să investești în propria imagine, să știi să te faci plăcută și să ai mereu o atitudine potrivătă situației.

Un corp îngrijit nu numai că te va face să te simți mai bine ci îți va spori încrederea în propriile forțe. Orice femeie merită să fie răsfățată din când în când la un salon de înfrumusețare pentru că merită!

De multe ori femeile uită să se mai gândească la ele, mai ales de când devin mame. Pun copilul pe prmul loc. Nu-i nimic greșit în asta, dar trebuie să fim conștiente pentru că nu doar noi vrem să avem un copil fericit ci și copilul își dorește să aibă o mămică fericită. Starea de bine se transmite. Dacă în primul rând suntem noi fericite vom reuși să ne facem și copilul fericit.

Când ne privim în oglindă trebuie să ne spunem: DA! Îmi place ce văd. Azi sunt frumoasă! Sunt frumoasă pentru mine, sunt frumoasă pentru partenerul meu, sunt frumoasă pentru copilul meu! Dacă noi vedem asta și cei dragi vor vedea același lucru.

Investește în fericirea ta!

Investim în hrană, haine și în produse de igienă corporală sau de curățenie în casă, investim în educație și vacanțe. De ce să nu investim și în frumusețe? Trupul nu are nevoie doar de hrană și odihnă, ci și de grijă. Cum mintea are nevoie să fie antrenată și sufletul are nevoie de hrană spirituală, la fel și trupul are nevoie de un tratament special. Să faci ce îți place, să te bucuri de lucruri mărunte, să pășești pragul unui salon de înfrumusețare ca acesta de aici înseamnă să te prețuiești pe tine. Nu ești egoistă dacă înveți să te iubești. Mai mult decât atât, vei deveni mult mai iubită și dorită.

Frumusețea înseamnă și timp investit, nu numai bani. Poți începe prin a economisi timp prețios scăpând de părul nedorit de pe corp apelând la un salon de epilarea definitivă.

Îți poți răsfăța pielea cu diverse tratamente faciale in Ploiesti sau în orașul tău. Nu trebuie să mergi la un salon de înfrumusețare doar atunci când în familie are loc o nuntă sau un botez. O poți face frecvent, iar încrederea în tine va spori. Pentru că orice femeie este frumoasă, însă nu orice femeie are curajul să vadă asta în primul rând din cauza standardelor impuse de societate și înrădăcinate adânc în inimile tuturor, iar mai apoi de așteptările pe care noi le avem atunci când ne privim în oglindă!

Tu te-ai privit azi în oglindă? Când ți-ai spus ultima dată cât ești de frumoasă? Nu ești narcisistă! Ești fumoasă, trebuie doar să crezi în tine!

 

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. eu, dupa cum ti-am zis si pe Facebook, maine mi-am zis ultima data ca sunt frumoasa. De ce? Pentru ca nu sunt deloc frumoasa. As fi un candidat ideal pentru tratamente la o clinica de genul celei despre care vorbesti tu, in special liposuctii si remodelare corporala, daca nu mi-ar fi frica de tot ce inseamna ace sau taiat.

  2. Nu am incotro si ma uit in oglinda in fiecare zi cat timp ma pieptan 🙂 ))))
    Glumesc!
    De cateva luni am reinceput sa ma gandesc si la mine. Simteam nevoia sa ma concentrez un pic si pe propria persoana dupa ani buni in care toti ceilalti au avut prioritate.

    • Ooof, stiu ca sanatatea contribuie de multe ori la aspectul general, iar totul se rezuma la bani. Dar de multe ori e bine sa ne simtim noi frumosi, speciali… sa uitam de suparare si boala.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.