5 schimbări de look care te vor ajuta să ai mai multă încredere în tine!

4

Atunci când ajungi într-o anumită etapă a vieții de cele mai multe ori simți nevoia că vrei să faci ceva doar pentru tine. Poate că privind în urmă, undeva în adâncul sufletului au rămas niște goluri pe care acum simți nevoia să le umpli. De cele mai multe ori, îți dorești să ai parte de o schimbare majoră. Să îndrăznești să faci ce nu ai făcut până acum. Niciodată nu e prea târziu să pui punct și să o iei de la capăt. Poate că nu vei începe din dreptul liniei de start ci de undeva din spate. Însă în acest caz cea mai importantă este direcția către care privești. Dacă vei privi doar în urmă, umbrele trecutului te vor urmări și nu vei reuși să evadezi din acest blocaj emoțional în care ai intrat.

Pe măsură ce anii trec se conturează din ce în ce mai mult nostalgia tinereții. Trecerea anilor unii o numesc evoluție, iar alții blocaj emoțional. Dacă faci parte însă din a doua categorie, atunci trebuie să știi că e timpul să ai parte de o schimbare. Privește-te în oglindă cu atenție și fii sinceră cu tine. Ce vezi? Îți place? Ce dorești să schimbi?

Se spune că o femeie atunci când trece prin anumite clipe de melancolie, cea mai bună terapie este o schimbare de look. Acest lucru contribuie destul de mult la creșterea încrederii de sine.

Ce schimbări de look poți face?

Coafura

Cea mai accesibilă, rapidă și răspândită schimbare de look este coafura. La acest truc apelează orice femeie care își dorește ceva nou în viața ei. Cu cât schimbarea este mai mare, cu atât tu te vei simți mai bine. Așa că nu te teme de o schimbare radicală. Alege o tunsoare nonconformistă și vopsește-ți părul în altă nuanță decât ai folosit până acum. Ești blondă și vrei să fii brunetă? Ești brunetă și vrei să fii roșcată? Dorești șuvițe verzi, mov, albastre? Atunci e timpul să faci ceva în acest sens. Consultă însă înainte un stilist pentru a alege o coafură și o nuanță potrivită cu forma feței și culoarea tenului.

Lentile de contact colorate

O altă modificare de look ușor de realizat este schimbarea culorii ochilor. Dacă ți-ai fi dorit ca natura să te înzestreze cu ochi verzi, dar tu îi ai căprui, atunci alege să porți lentile de contact verzi! Sau poate îți dorești lentile de contact albastre… O astfel de schimbare te va face să ai și mai multă încredere în tine și te va ajuta să-ți privești de fiecare dată interlocutorul fix în ochi.

Dacă ai probleme de vedere, iar ochelarii te fac să te simți stânjenit, atunci optează pentru lentile de contact cu dioptrii la un preț avantajos. Astfel vei scăpa de grija ochelarilor și de momentele neplăcute din sezonul rece când ți se aburesc ochelarii atunci când vii de afară.

Dacă ești în căutare de lentile contact colorate cu sau fără dioptrii, lentile de contact în nuanțe naturale sau extravagante, atunci caută lentile de contact colorate Lentiamo și alege modelul potrivit. Lumea vazuta prin lentile colorate chiar poate fi mai frumoasă!

Un pearce

Multe persoane se tem să-și facă un pearce deoarece sunt sensibile la durere. Dacă doare? Depinde de fiecare cât de intens o percepe. Depinde și unde anume îl dorești. Însă acum un piercing e ceva banal și se poate face și cu anestezie. Dar neapărat doar într-un salon autorizat.  În cazul în care dorești un pearce este bine să te gândești de două ori înainte de a lua o astfel de decizie.

Un tatuaj

Pentru unele persoane, tatuajele nu sunt doar simple desene pe piele ci o altă formă de artă. O artă care este la modă și a devenit din ce în ce mai populară. Decizia de a îți face un tatuaj este foarte importantă. Acesta îl porți toată viața așa că nu trebuie făcut decât după ce te-ai gândit bine la ce anume vrei să-ți desenezi pe piele. Dacă vrei să te obișnuiești cu ideea de a purta un tatuaj, recomand să-ți faci mai întâi unul temporar. Dacă însă ești sigură pe tine, atunci împlinește-ți visul!

O operație estetică

O operație estetică ar trebui să fie mai mult o intervenție necesară decât o opțiune. Sunt multe persoane care își doresc să corecteze anumite imperfecțiuni apărute ca urmare a unui accident sau a unor probleme medicale. Dacă ești de părere că ai nevoie de o schimbare în ceea ce privește aspectul tău general, atunci consultă un medic estetician. Însă nu uita că schimbarea trebuie să o faci pentru tine nu pentru felul în care te privesc cei din jur!

Tu ce anume dorești să schimbi la tine?

4 COMENTARII

  1. As schimba eu multe, dar la coafura sigur voi schimba ceva in curand. Tatuaj imi doresc de mult timp si anul acesta cred ca imi iau inima in dinti. Lentile as incerca, dar imi e teama ca ii dau idei Dariei care si asa ma bate la cap ca vrea nu stiu ce suvite cum a vazut ea la o colega.

  2. Pe primele doua chiar le-as face. Pe restul nu prea. Mi-ar placea sa ma fac roscata si sa imi pun niste lentile verzi. Am eu un feeling ca mi-as sta bine. Pierce nu mi-as face sigur, iar operatie poate, dar nu sunt sigura.

  3. Coafura noua, vopsit in roscat morcoviu (haa, il ador), lentile de contact pe verde, why not.
    Nici unei operații estetice nu as spune nu cu vehemență, mi-aș face o rinoplastie, de ce sa mint 🙂
    In rest, pierce, tatuaj, in niciun caz.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.