Cum să ai un zâmbet perfect

3

Hai să recunoaştem. Ne place să zâmbim şi devenim mai relaxaţi atunci când cei din jurul nostru o fac. De ce? Nu ştiu să vă spun asta. Este scris în gena umană ca un zâmbet să atragă după el alte 100, 1000 sau poate chiar mai multe. Devenim şi noi mai relaxaţi şi oarecum ne hrănim cu energia pozitivă pe care sursa o emană radiind prin toţi porii şi reflectând multă fericire. Fără să ne dăm seama, zâmbim şi noi. Nu-i aşa că e minunat? Totul până când conştiinţa emite un semnal de alarmă: „Opreşte-te! Tu nu poţi zâmbi larg! Limitează-te să schiţezi subtil un zâmbet fără să deschizi gura. Tu nu ştii cum arată dinţii tăi?” Şi jenat cauţi să te controlezi…

Te duci la baie şi te priveşti în oglindă! Cauţi să zâmbeşti. Şi nici ţie nu-ţi place. Fix în faţă ai un incisiv spart care abia se mai ţine de gingie, iar dacă deschizi larg gura se vede golul lăsat de molarul care te-a părăsit acum doi ani pe vremea asta. Şi măcar de ar fi vorba doar de aspect… dar te doare! Te doare când muşti dintr-un măr, te doare când bei apă rece sau dimineaţa când savurezi cafeaua caldă. Să mai amintesc de prăjitura preferată şi de faptul cum o priveşti cu jind atunci când treci prin faţa cofetăriei? O adori, dar dulceaţa ei îţi provoacă dureri insuportabile…

Dacă şi ţie îţi este cunoscut scenariul de mai sus, atunci este timpul să iei măsuri!

O vizită la medicul stomatolog va fi un prim pas spre un zâmbet de invidiat! Nu toţi ne naştem cu dinţi perfecţi. De multe ori, chiar dacă îi ingrijim coresunzător, insuficienţa de calciu din organism este o primă cauză a unei danturi cu probleme. La asta se mai adaugă viciile şi alimentaţia, astfel construim o armă letală pe care o îndreptăm fără să ne dăm seama asupra danturii.

În urma unui control stomatologic amănunţit, medicul va şti ce dinţi merită a fi trataţi şi ce dinţi merită a fi înlocuiţi sugerându-ţi ce implanturi dentare să faci. Până la urmă vorbim de sănătatea ta. Un singur dinte care îţi face probleme îţi afectează întreg organismul deoarece alimentele nu mai pot fi corect mestecate, implicit stomacul va depune un efect suplimentar pentru ca acestea să fie digerate, astfel tot organismul va avea de suferit. E ca o rotiţă la ceas. Dacă aceasta sare, atunci ceasul nu mai merge.

Să mai amintesc şi de faptul că o dantură cu probleme va contribui destul de mult la pierderea încrederii în tine? Hai să o reconstruim cu ajutorul unui  implant dentar in Bucuresti sau la un alt cabinet stomatologic din oraşul tău!

Dacă eşti în căutare de o clinica dentara Bucuresti, atunci Citydent este una din cele mai bune alegeri datorită personalului bine pregătit, aparaturii performante şi materialelor de calitate folosite pentru construcţia dinţilor lipsă.

Ce este un implant dentar

Implantul este un înlocuitor al danturii naturale. Acesta este inserat încă de la rădăcină, fiind montat pe arcada superioară sau inferioară a danturii. Implantul dentar inlocuieşte cu succes dintele natural care din diverse motive nu mai poate fi recuperat. Din fericire, tehnologia permite ca implantul dentar să nu afecteze dinţii din jur deoarece este montat exact în locul celui vechi, fără ca dinţii vecini să fie folosiţi ca punte de sprijin.

Dacă nu sunteţi încă siguri de această alegere, ar fi bine să căutaţi mai multe informaţii despre implant dentar, dar vă garantez că este cea mai bună soluţie pentru înlocuirea dinţilor cu probleme.

De menţionat că implantul dentar se inserează în os şi trebuie lăsat 3-6 luni, timp în care osul are timp să se refacă, iar abia după aceea se va monta coroana peste implant.

De ce să alegi un implant dentar?

Un implant dentar te va ajuta să-ţi recâştigi încrederea în tine şi să eviţi apariţia altor probleme de sănătate cauzate de alimentele mestecate insuficient. Vestea bună este că puteţi apela la această tehnologie înlocuind toţi dinţii dacă este nevoie.

Spre deosebire de placa dentară mobilă, implantul dentar este mult mai rezistent şi poate fi îngrijit la fel cum sunt îngrijiţi dinţii naturali. Deci, dacă ai ajuns la acest stadiu, poţi sta fără griji! Nu o să fii nevoit să-ţi ţii proteza pe noptieră în paharul cu apă, nu o să-ţi fie frică să muşti dintr-un măr şi nici să-ţi săruţi persoana iubită.

Implantul dentar poate fi cea mai bună soluţie pentru proteza totală, fiind o importantă punte de susţinere făcând-o mai sigură şi comfortabilă.

Cât costă un implant dentar?

Când ne gândim la implant dentar preţ – ne gândim la sume destul de mari. Depinde însă de complexitatea fiecărei lucrări şi de materialele pentru care optăm. Însă când ne gândim la sănătate, atunci preţul este mai puţin relevant. Ştiu că sunt multe persoane care nu-şi permit să-şi refacă în mod complet dantura, însă există soluţii pentru fiecare. De aceea este foarte important să discutaţi cu medicul pentru a şti exact ce implică mai exact o astfel de lucrare.

În cazul în care nu ştiaţi, România oferă cel mai bun raport calitate preţ în ceea ce priveşte industria stomatologică, aşa că nu e de mirare că există destul de mulţi străini care aleg să împuşte doi iepuri dintr-o lovitură: să se bucure de vacanţă şi de anumite destinaţii turistice din ţara noastră şi să îşi caute implanturi Bucuresti pentru dinţi  frumoşi dar şi sănătoşi!

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. N-am ajuns inca la problema asta, dar as prefera sa economisesc sa imi pun un implant decat sa-mi fac o lucarare la care sa-mi slefuiasca doi dinti sanatosi ca sa il puna pe ala lipsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.