Happy Kid Sirop de la Ayurmed – siropul preferat al copilului tău!

6

Sănătatea este cel mai prețios dar pe care un copil îl poate primi la naștere. Pentru părinți un copil este o adevărată binecuvântare, iar dacă acesta este sănătos bucuria este și mai mare.

Pe măsură ce copilul crește, cresc și grijile. Prima febră cauzată de erupția dentară sau de o răceală, primul năsuc înfundat, prima tuse sunt simțite câteodată mai intens de părinți decât de copil. De ce? Pentru că niciun părinte nu-și dorește ca pruncul să sufere. Problemele cele mai mari apar atunci când cel mic intră în comunitate. Și aici fac referire strict la grădiniță și la școală, când cel mic interacționează mai mult cu alți copii decât într-un parc în aer liber. Dacă nu are un sistem imunitar bine format, copilul se va îmbolnăvi destul de des.

Un alt fenomen care apare în rândul părinților este teama! Probabil văzând la televizor sau pe internet atât de multe cazuri cu copii bolnavi, în sufletul părintelui intervine teama care de multe ori chiar nu este justificată.

Majoritatea părinților își pun o serie de întrebări și își fac o grămadă de griji inutile! De ce copilul lui nu vorbește la fel de cursiv cum vorbesc alți copii de vârsta lui (mă refer la copii de 2-3 ani de la care părinții mai au puțin și își doresc să știe teoria relativitatii), de ce mănâncă așa puțin sau de ce mănâncă așa mult, de ce are atât de multă energie… de ce! de ce! de ce! Sunt reacții normale în cele din urmă, iar dacă în urma controalelor de rutină medicul pediatru nu a constat nimic în neregulă, nici tu nu trebuie să îți faci griji. Fiecare copil este unic și se dezvoltă în felul său. Tu ca părinte nu-l forța! Doar ajută-l  și ghidează-l corect!

Ayurmed a venit în ajutorul părinților grijulii cu un sirop ayurvedic natural realizat din plante medicinale indiene: Happy Kid Sirop!

De aproximativ 10 ani am o pasiune India, datorită culturii, culorilor, dansului, vestimentației, bijuteriilor, condimentelor dar mai ales datorită medicinii ayurvedice. Se spune că orice boală are un antidot, trebuie însă doar să îl descoperim. Iar antidotul se găsește în natură. Medicina ayurvedică asta și-a propus. Să găsească o soluție pentru orice boală sau o soluție pentru a preveni anumite afecțiuni. Trebuie doar găsită combinația perfectă pentru fiecare tablou clinic în parte (forma bolii, felul cum se manifestă, alte caracteristici ale pacientului). Pare extrem de greu, dar nu imposibil. Natura are o incredibilă capacitate de a se regenera și de a oferi omului tot ce are nevoie pentru a duce o viață sănătoasă!

Siropul Happy Kid de la Ayurmed este un supliment alimentar realizat din plante ayurvedice special creat pentru copii sănătoși și fericiți! Siropul contribuie la:

 • dezvoltarea fizică și psihică armonioasă a copilului,
 • îmbunătățirea sistemului imunitar,
 • menținerea sănătății sistemului respirator,
 • menținerea unui apetit sănătos,
 • menținerea sănătății sistemului digestiv și hepatobiliar,
 • asimilarea substanțelor nutritive din alimente ,
 • eliminarea toxinelor din organism.

Ce conține:

Lista de ingrediente o puteți vedea aici:

 • extracte din semnițe de cardamon uscate – acest ingredient este bogat în vitamine, fitonutrienți și uleiuri esențiale și are proprietăți remarcabile ca adjuvant în răceală și gripă, și detoxifierea organismului. În același timp este un bun diureic, antiinflamator, antihipertensiv și anticancerigen.
 • fructe de embelia ribes – ideale pentru afecțiuni digestive (constipație, flatulență, indigestie), dar și pentru dureri de cap, colici, astm sau alte probleme respiratorii.
 • rădăcini de lemn dulce – acest ingredient este recomandat pentru combaterea obezității. În același timp este un bun adjuvant pentru tratarea inflamațiilor gingivale, ulcerului gastric sau a anumitor probleme dermatologice.
 • părți aeriene ale isopului de apă – acest ingredient este ideal pentru memorie și îmbunătățirea capacităților mentale. Deasemenea poate fi administrat și pentru: artrită, afecțiuni cardiace, creșterea sistemului imunitar, probleme de fertilitate, probleme digestive (balonare, indigestie), afecțiuni ale aparatului respirator, astm.
 • fructe de bael – acest fruct este bogat în vitamine și minerale fiind un bun adjuvant în afecțiuni precum: tratarea tuberculozei, afecțiuni ale tubului digestiv,  afecțiunilor ginecologice, afecțiuni urinare, ulcer, prevenirea diareei,  tratarea hemoroizilor.
 • frunze de vasa – ideal pentru tratarea problemelor bronhopulmonare
 • fructe de chimion – acest ingredient este indicat pentru flatulență, pentru fluidificarea secrețiilor bronșice, pentru stmularea sucurilor gastro intestinale, fiind în același timp și un bun antispastic.
 • fructe de lime – bogate în vitamina C fruntele de lime sunt ideale pentru răceală și gripă. Alte proprietăți remarcabile ale acestui ingredient: tratează scorbitul, este un bun stimulent digestiv, previne și tratează constipația, infecțiile urinare, adjuvant în ulcer peptic, bun anticongestionant, previne guta, contribuie la protejarea vederii.
 • părți aeriene cimbru de cultură – Cimbrul este un antibiotic natural cu numeroase proprietăți benefice organismului. Este ideal pentru tratarea bronșitelor cronice sinuzitelor și diferitelor infecții respiratorii, un bun adjuvant în astm, pneomonie. Recomandat și pentru tratarea colitelor și enterocolitelelor.
 • menta – este un antibiotic natural ușor cu proprietăți benefice asupra sistemului nervos (fiind un bun calmant), tubului digestiv, aparatului respirator, ficatului, circulației sanguine și vezicii biliare. Acest ingredient contribuie la o bună digestie, la detoxifierea organismului, tratează diareea și crampele abdominale, este un bun antiseptic, este recomandat pentru îmbunătățirea stării în caz de răceală și gripă fiind un bun descongestionant al căilor respiratorii, îmbunătățește starea generașlă a organismului fiind un bun energizant natural.
 • mierea – Mierea are numeroase beneficii asupra organismului. Acest ingredient este un puternic antibiotic natural, bogat în o gamă largă de vitamine și minerale. Vitaminele predominante sunt: C, A, D, K și complexul de vitamine B. Este recomandată pentru tratarea afecțiunilor respiratorii, este un bun energizant, digestiv, antiinflamator. Este recomandată pentru tratarea ulecerului și menținerea echilibrului endocrin. Previne apariția cancerului și este un îndlcitor natural sănătos pentru organism.

Mod de administrare și condiții de păstrare!

Siropul se administrează în fiecare zi, cu 30 minute înainte de masă în cure de minim 30 zile după următoarea schemă fără a depăși însă doza zilnică recomandată:

 • Copiii cu o vârstă cuprinsă între 2 – 4 ani: – o linguriță pe zi
 • Copiii cu o vârstă cuprinsă între 4 – 8 ani: 2 – 3 lingurițe pe zi
 • Copiii cu o vârstă cuprinsă între 8 – 14 ani:  câte 1 – 2 lingurițe de 3 ori pe zi.

Nu uitați să îl agitați înainte!

Acest supliment natural nu trebuie să înlocuiască un regim de viață sănătos, așa că pentru o dezvoltare armonioasă copilul trebuie să mănânce regulat și sănătos și să facă cât mai multă mișcare.

Produsul l-am primit spre testare de la Brander și Ayurmed! Siropul a fost rapid acceptat de către cel mic și cu siguranță îl vom cumpăra de câte ori va fi nevoie, mai ales că ne plac produsele naturale. Consumăm ceaiuri din plante adunate chiar de noi și miere din propria stupină, însă câteodată e nevoie și de acea combinație perfectă pe care doar într-un sirop oputem găsi, care să ofere copilului tot ce are nevoie pentru un organism puternic și sănătos!

 

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

 1. sigur a contribuit si siropelul asta la starea de bine pe care ne-a aratat-o Horia astazi. Este o minune de copil. se vede ca se simte iubit si este ingrijit cu toata dragostea de tine si de Bogdan. Daca nu avea zahar, era de-a dreptul minune produsul asta. Bine, nu ca asa nu ar fi, mai ales ca este natural, dar intelegi tu.

 2. Ai dreptate Irina, natura ne ofera tot ce avem nevoie. Si eu am incredere in medicina ayurvedica ( ayur – viata ; veda- stiinta) in stiinta vietii. Te felicit ca esti o mamica atat de iubitoare si responsabila, cautand cele mai bune alternative pentru puiul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.