3 destinații de vis pentru o lună de miere memorabilă

5

Mulți dintre cei care doresc să se căsătorească își focalizează toată atenția asupra fericitului eveniment. Însă nu ar trebui să omită faptul că după nuntă, pentru ca totul să fie perfect, ar trebui să țină cont și de „luna de miere”, sau măcar „săptămâna de miere”. Toate vacanțele sunt frumoase, însă vacanța petrecută imediat după nuntă are o încărcătură emoțională diferită pentru orice cuplu și de aceea trebuie să fie specială… memorabilă!

Cine a spus că luna de miere trebuie să însemne doar romantism? Dacă îți plac călătoriile și noile provocări. Dorești ca fiecare minut din vacanță să fie o aventură. Îți dorești să aduci cu tine un bagaj plin de amintiri. Atunci alege o vacanță de care să-ți amintești toată viața!

Am pregătit pentru tine 3 destinații de vis în care ai putea să-ți petreci luna de miere, mai ales dacă îți plac aventurile!

Triunghiul de Aur – India

India e țara mea de suflet. Țara de care m-am îndrăgostit iremediabil acum mai bine de 10 ani. Țara cu o conexiune sufletească deosebită. O țară controversată, pe care puțini o pot înțelege. O țară a contrastelor, atât de colorată, vie și încărcată de spiritualitate încât o dată ce ți-a intrat la inimă, nu o mai poți scoate de acolo. Până și teritoriul ei în formă de inimă mă face să vibrez de emoție și să meditez la existența mea efemeră.

India este o țară ce nu poate fi vizitată doar într-o săptămână. Are multe de oferit, iar dacă vrei să o înțelegi, atunci trebuie să îi oferi timp și încredere. Nu vei regreta! Însă timpul este cel mai mare dușman al nostru. Chiar dacă India are multe de oferit… de la nord la sud și de la est la vest, poți sintetiza întreaga vacanță vizitând așa zisul Triunghi de Aur (New Delhi – Agra – Jaipur).

Ai șansa să pășești pe un tărâm incredibil de bogat atât spiritual cât și cultural. O țară fascinantă, care în ciuda faptului că majoritatea oamenilor trăiesc în sărăcie, aceștia caută să se bucure de viață zi de zi și oferă tuturor o doză de optimism. O țară în care prăpastia dintre săraci și bogați este uriașă, unde sărăcia lucie te va marca profund, iar bogăția înaltei societăți va deveni șocantă chiar și pentru cei obișnuiți cu luxul.

Te vei bucura de o călătorie în care vei vizita cele mai importante vestigii ale imperiului Mogul, temple și monumente absolut încântătoare. Vei avea șansa de a experimenta plimbări cu elefanții. Vei putea să îți cumperi diverse obiecte vestimentare tradiționale, suveniruri și să guști din preparatele lor tradiționale. India chiar este o țară a cărei frumusețe cu siguranță te va cuceri și îți vei dori să revii.

Croazieră pe Nil – Egipt

Încă din copilărie am fost fascinată de vestigiile antice și piramidele egiptene. Chiar dacă Egiptul este în momentul de față o țară cu risc de călătorie, asta nu înseamnă că nu merită vizitată. Zonele turistice sunt foarte bine păzite, iar călătoria în sine îți va oferi clipe memorabile.

Vrei să pășești pe urmele Cleopatrei? Dorești o călătorie pe Fluviul Zeilor? Atunci o croazieră pe Nil te va face să te simți ca un adevărat Faraon. Itinerariul stabilit Cairo – Aswan – croaziera pe Nil (3 nopti) – Luxor – Hurghada – Cairo! Vasul de croaziera este de 5* și îți va oferi o priveliște absolut impresionantă. Vei avea șansa să vizitezi piramidele precum și unul din cele mai frumoase și misterioase orașe din lume: Cairo, capitala Egiptului!

Bangkok – Thailanda

Thailanda este una din destinațiile preferate ale cuplurilor datorită peisajelor absolut încântătoare, climei prietenoase și a diferitelor atracții turistice. Capitala este un contrast între lumea modernă și cea antică, iar tehnologia se îmbină perfect cu tradițiile. Aici poți vizita numeroasele temple, printre care țin să amintesc de Templul de Smarald, Templul Wat Traimit din Cartierul Chinezesc unde se găsește statuia de aur a lui Budha înaltă de 5m și grea de jumătate de tonă, Templul Wat Pho – unde puteți admira statuia lui Budha culcată – aceasta are o lungime de 46 de metri și este acoperită cu foiță de aur. De neratat este și Marele Palat, cel mai popular obiectiv turistic din Bangkok!

Nu trebuie să ratezi nici piețele plutitoare, Altarul Tuptim (dacă v-am facut curioși – search pe Google), o plimbare cu tuk-tuk. În același timp poți face  o vizită la  Ayutthaya – fosta capitală a Thailandei, unde sălășluiește și una din statuile maiestuase ale lui Budha sau vă puteți delecta plimbându-vă prin faimosul bazar.

Iar dacă tot sunteți în Thailanda, e păcat să nu vă bucurați și de un masaj thailandez tradițional.

Mai multe destinații ideale pentru a îți petrece luna de miere sau pur și simplu pentru a te bucura de o vacanță perfectă, exact așa cum ți-o dorești, găsești la agenția de turism Filadelfia! Tu alegi ce-ți dorești, iar ei au grijă să ai parte doar de clipe memorabile!

5 COMENTARII

  1. Toate aceste trei destinatii sunt de vis. De cand eram eleva la liceu am visat sa merg sa vizitez Franta si Egiptul. Luna de miere nu am avut, dar peste ani sotul meu mi-a implinit un vis; m-a dus in Franta sa o vizitez si poate ca va urma si Egiptul.

  2. E la moda sa alegi ca destinatie pentru luna de miere astfel de locatii exclusiviste. Sa nu uitam ca cel mai frumos loc din lumea asta este locul unde noi ne simtim cel mai bine si de unde am ramas cu cele mai frumoase amintiri! Iar Asia are dupa mine cele mai minunate locatii din lumea asta imbinand traditia, locurile unice si nu in ultimul rand oamenii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.