Corturi speciale pentru evenimente deosebite

4

În copilărie îmi aduc aminte cum veneau în sat la bunica şi se instalau cu nonşalanţă pe pajiştea de lângă râul care traversa satul zeci de caravane de nomazi de etnie. Pe o parte îi priveam cu admiraţie, gândindu-mă că e cool să locuieşti unde vrei. Pe altă parte observam că nu au parte de confortul meu şi ideea de cort mă cam speria. Cu toate acestea, aveam obiceiul să înfingem patru pari în pământ, să așezăm peste ei o pătură și să ne facem propriul cort.

Primul camping în care am mers cu cortul a fost o bucurie pentru mine. Asta până când frigul nopții și lipsa unui pat comod m-au făcut să spun că nu-mi mai doresc în viața mea să am parte de o astfel de experiență.

Însă ideea de cort s-a dezvoltat considerabil în ultimii ani, iar acestea au trecut la un alt nivel, un nivel la care în copilărie nici nu m-aș fi gândit. Corturile nu mai sunt realizate doar pentru a dormi în ele ci și pentru a fi utilizate la diferite evenimente. Bineînțeles că există corturi de diferite dimensiuni, încălzite și iluminate astfel încât în interior să ai parte de tot confortul pe care ți-l poate oferi o casă. Mai mult decât atât, pot fi proiectate în diferite forme inedite, ceea ce le face ideale pentru desfășurarea anumitor evenimente. Datorită faptului că pot fi instalate aproape oriunde, corturile au cunoscut rapid succesul.

Evenimentele în aer liber au întotdeauna un farmec aparte. Dacă doriți ca acesta să fie unic și să rămână întipărit veșnic în memoria invitațiolor, atunci cea mai bună alegere este închirierea unui cort. Există mai multe firme care oferă corturi de inchiriat pentru evenimente la prețuri imbatabile. Pentru a fi siguri că faceți cea mai bună alegere, apelați cu încredere la o firmă specializată în arhitectura de corturi pentru evenimente. Aveți de ales dintr-o gamă variată de modele, sau puteți proiecta un model care să se potrivească perfect cu nevoile pe care le aveți și tema evenimentului.

În funcție de tema evenimentului puteți alege forma și culoarea pânzei. Este bine de știut faptul că structura corturilor, indiferent de dimensiunea lor este foarte rezistentă și nu prezintă niciun risc pentru invitați. Structura metalică este acoperită cu pânză, iar albul de fiecare dată este cea mai potrivită alegere datorită faptului că se încadrează ușor în orice decor. Datorită faptului că pot fi montate și demontate acestea pot fi folosite de mai multe ori, de fiecare dată când aveți nevoie, indiferent de locație. Mai mult decât atât, acestea sunt ecologice, deci mediul înconjurător nu va fi afectat.

Corturile speciale pentru evenimente pot fi utilizate cu succes la nunți de lux, târguri și expoziții, spații pentru proiecții multimedia, evenimente corporate, evenimente sportive, concerte, festivaluri, proiecții cinema sau diferite manifestări artistice, corturi dom pentru yoga, showroom-uri mobile, hoteluri de lux sau lounge-uri, arhitectură de grădină sau corturi pentru plaje de lux.

Corturile dom, spre deosebire de cele tradiționale, sunt proiectate astfel încât să fie rezistente la condiții extreme ale vremii. Forma inedită le face atrăgătoare, iar reyistența le face extrem de prcatice. Acestea pot fi folosite chiar și în timpul iernii fără a crea disconfort persoanelor din interior.  În plus membranele corturilor sunt însoțite de un certificat verde de producție.

 

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. N-am fost niciodata la un eveniment organizat intr-un cort de genul asta. Imi place mult cum sunt facute in afara nuntile sub pavilioanele acelea albe, in gradina. Mi-ar placea sa merg macar o data la o nunta a carei petrecere sa se tina intr-un cort, undeva pe o pajiste.

    • Buna ziua. Intrati pe link-ul din articol, cautati pagina de contact și trimiteți un mail sau sunați. O sa găsiți pe cineva care să vă răspundă la toate întrebările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.