Răsfaţă-ţi mâinile cu noul săpun lichid de la Dove cu o ¼ cremă hidratantă

17

Produsele de la Dove se numără printre produsele mele de îngrijire preferate aşa că am fost onorată să constat că am fost selectată în noua campanie de testare organizată de BuzzStore! Aşa cum v-am obişnuit o să vă împărtăşesc impresiile mele după ce am folosit noul săpun lichid cu o ¼ cremă hidratantă o perioadă mai îndelungată de timp.

Ce conţine kit-ul de #BuzzDove?


  • un set format din un săpun cremă-lichid Dove Original 250 ml şi o rezervă Dove Original de 500 ml pentru mine şi familia mea
  • două săpunuri cremă lichid Dove Original 250 ml pentru 2 prieteni
  • un posop de mâini
  • 5 broşuri informative pe care să le ofer prietenilor împreună cu impresiile după testare şi bineînţeles ghidul de BUZZ

Importanţa îngrijirii mâinilor!

Spălatul pe mâini este un proces foarte important în igiena noastră. În primul rând din cauza faptului că mâinile sunt primele care intră în contact cu microbii şi bacteriile de pe anumite obiecte. Din acest motiv este necesar să ne spălăm pe mâini de fiecare dată când venim de afară, înainte să gătim sau să mâncăm, după ce am făcut curat sau am folosit toaleta.

Igiena mâinilor devine cu mult mai importantă atunci când ai copii mici, mai ales că ei nu au încă un sistem imunitar puternic dezvoltat pentru a putea face faţă anumitor microbi. Obligaţia noastră este să îi protejăm şi să înăturăm orice risc care îi poate expune la contactarea anumitor boli grave.

Cum ne îngrijim corect mâinile?

Atunci când ne spălăm pe mâini, nu trebuie să ţinem cont doar de înlăturarea microbilor de e suprafaţa acestora ci şi de hidratarea lor. Specialiştii recomandă să folosim apă călduţă, nu fierbinte, deoarece  apa prea caldă reduce umiditatea din pielea mâinilor, agravând deshidratarea acestora.

În acelaşi timp, trebuie să învăţăm să ne protejăm mâinile în timp ce facem curăţenie. Ştiu că pentru multe femei, mănuşile de menaj sunt incomode. Însă acestea protejează mâinile de agenţii chimici din detergenţi şi produsele de curăţenie.

Este important să utilizăm un săpun intens hidratant, iar atunci când luăm o pauză de la treburile gospodăreşti, să suplimentăm această îngrijire şi cu o cremă intens hidratantă, astfel încât mâinile noastre să rămână moi, fine şi plăcute la atingere.

Impresii după testare!

Săpunul – cremă lichid Dove Original este foarte delicat cu pielea. E o plăcere să îl folosesc, iar de fiecare dată când mă spăl pe mâini mă bucur de textura delicată şi mirosul suav. Pielea rămâne catifelată încă de la prima utilizare, iar pielea a devenit pe măsură ce am folosit produsul din ce în ce mai suplă şi hidratată. Este un adevărat răsfăţ pentru mâinile mele.

După cum spuneam, iubesc produsele Dove, aşa că nu-mi lipsesc nciodată din casă!

DISTRIBUIȚI

17 COMENTARII

  1. am admirat colectia ta impresionanta de produse Dove si pe Facebook. Eu folosesc de la ei sapunul solid, sapunul lichid si deodorantele. Pe astea le ador. Cu sampoanele de la ei nu ma impac prea bine.

  2. dove este printre brandurile care nu s-a culcat pe ureche ca a descoperit calea spre portofelul oamenilor, nu a taiat din calitatea produselor, ba chiar a adus si altele la fel de bune. Tin minte ce revelatie a fost pentru mine, cand eram prin liceu, si am primit cadou primul meu sapun solid dove. Niciodata nu mai avusesem parte de asa mangaieri pe fata.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.